Hobeanu de la CAS Vâlcea, cercetat de ANI pentru conflict de interese

sâmbătă, 15 octombrie 2016

Directorul de la CAS Vâlcea, Dumitru Hobeanu, este cercetat de Agenția Națională de Integritate pentru conflict de interese

Conform unui comunicat ANI, Dumitru Hobeanu, președinte-director general al Casei de Asigurare Vâlcea, s-a aflat în conflict de interese administrativ. În calitate de director executiv în cadrul Direcției Relații Contractuale din cadrul C.A.S. Vâlcea, a semnat un contract de furnizare servicii medicale, încheiat între C.A.S. Vâlcea și C.M.I. Hobeanu Maria, cabinet al cărui medic titular este soția sa. Pentru serviciile medicale prestate în baza acestui contract C.M.I. Hobeanu Maria a încasat de la C.A.S. Vâlcea venituri în cuantum de 158.536,6 Lei. Mai mult decât atât, în calitate de președinte-director general al C.A.S. Vâlcea, persoana evaluată a aprobat Raportul de control emis de C.A.S. Vâlcea ca urmare a acțiunii de control efectuate la C.M.I. Hobeanu Maria, se arata in comunicatul ANI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Hobeanu de la CAS Vâlcea, cercetat de ANI pentru conflict de interese”

  1. Sunt curios ce servicii o fi prestat nevastă-sa, medic de familie, pentru CAS Vâlcea pentru suma aceasta uriașă! În ce poate fi specializat un medic de familie pentru a presta servicii pentru o CAS?

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe