|duminică, august 14, 2022
  • Follow Us!

S-a stabilit ! Mircia Gutău va susţine PSD, iar Vâlcea va avea un deputat ecologist 

Gutau lansare PER

Preşedintele Partidului Ecologist Român (PER), Dănuţ Pop a anunțat că formaţiunea sa este în discuţii avansate cu PSD pentru o alianţă înaintea alegerilor parlamentare şi speră ca în două săptămâni negocierile să se încheie.

 

‘Suntem în discuţii cu PSD şi în negocieri avansate şi sper ca în două săptămâni să le încheiem şi astfel pentru prima dată ne vom alia şi noi cu o formaţiune politică. PSD îşi doreşte această alianţă cu noi. Am avansat foarte mult în negocieri doar că se mai definitivează discuţiile cu celelalte partide care vor veni în această alianţă, PND-ul domnului Daniel Fenechiu şi PSRO al domnului Mircea Geoană. Am avut discuţii şi cu Partidul Naţional Liberal (PNL) şi Partidul Mişcarea Populară (PMP), dar nu putem merge în zona PMP. Doar cele două mari partide sunt interesante pentru noi, pentru că prin aceste formaţiuni politice ne putem lansa şi noi proiectele pe care le avem la nivel executiv şi legislativ’, a declarat pentru Agerpres preşedintele PER, care a participat la Braşov la Liga Aleşilor Locali ai acestei formaţiuni politice.

 

În aceste condiţii, şansele ca PNL Vâlcea să obţină trei deputaţi devin nule, iar dacă naşul Buican iese cu finul Stănculescu pe liste, chiar şi al doilea loc de deputat devine discutabil.

2 Responses to S-a stabilit ! Mircia Gutău va susţine PSD, iar Vâlcea va avea un deputat ecologist

  1. Pingback: S-a stabilit ! Mircia Gutău va susţine PSD, iar Vâlcea va avea un deputat ecologist – Presa Online 24

  2. Pingback: S-a stabilit ! Mircia Gutău va susţine PSD, iar Vâlcea va avea un deputat ecologist – Stiri Online 24

Leave a Response