TĂNĂRUL MORT ÎN ACCIDENTUL DIN BREZOI ERA BĂUT ȘI NU AVEA PERMIS

marți, 9 august 2016

Tănărul petroșănean care a decedat în accidentul de masșină din județul Vâlcea avea permisul de conducere suspendat. Presa vâlceană scrie că Mircea Gogloțiu avea alcoolemie în momentul producerii accidentului.

ACCIDENT 1

”Toată ziua a chefuit cu prietenii. S-a iscat și un scandal acolo, erau beți, inclusiv băiatul care a murit și cineva a chemat Poliția. A primit un avertisment de la Poliția Brezoi. După aceea, iar a consumat alcool cu prietenii, a vrut să se urce la volan, prietena lui i-a luat cheile. Și-a recuperat cheia, s-a urcat singur la volan și a produs accidentul în care și-a pierdut viața”, a declarat un martor ocular, citat de voceavalcii.ro.

ACCIDENT 2

Potrivit informațiilor, tânărul din oraşul Brezoi, într-o curbă către stânga pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum a părăsit sensul său de mers către dreapta şi a lovit un număr de 3 autoturisme staţionate, precum şi o grămadă formată din resturi de cărămidă şi ţiglă, oprindu-se într-un grajd.
ACCIDENT3
Mircea Golgoțiu a fost fiul judecătoarei Maria Golgoțiu de la Judecătoria Petroșani. Tatăl acestuia a ocupat funcția de director al Minei Livezeni.

FOTO : WWW.VOCEAVALCII.RO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe