Șpârle și șopârle, 01.09.2016

miercuri, 31 august 2016

Mai mulți inspectori școlari se află în vizorul procurorilor. Aceștia sunt acuzați că au traficat gradații de merit. Printre cei vizați se află inspectorul de personal, celebrul domn cu mustață, cu vile și apartamente fără număr, puse pe numele unor rude și prieteni. Mai e puțin, mai e un pic... Țară de secături, țară de lichele!

 

Pe 5 septembrie, Remus Borza, administratorul judiciar de la CET Govora, va depune raportul cauzelor insolventei societatii . Acest lucru se va intampla indiferent de solutia pe care o a va da pe 2 septembrie judecatorul Petria. Curios este faptul ca judecatorul în cauză are de 2 luni decizia de pensionare. Oare ce asteaptă? – scrie pe pagina de facebook jurnalista Valeria Tănase.

 

Împotriva conducerii  USG a început urmărirea penală! Procurorii de la DNA Pitești îl cercetează pe Urbanowski și gașca lui pentru infracțiuni de corupție. În vizor se află și un director de la CET Govora, de care se va lăpăda în curând administratorul judiciar Remus Borza.

 

Mai mulţi cetăţeni de etnie rromă din municipiul Râmnicu Vâlcea au întins masa pe trotuarul de pe strada Ştirbei Vodă – menționează voceavalcii.ro. Imediat, a fost alertată poliţia şi la faţa locului s-au deplasat multe echipaje. Rromii au devenit violenţi, ba chiar au rănit un om al legii. În acest moment, scandalul s-a mutat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, acolo unde primesc îngrijiri atât poliţiştul, cât şi unii cetăţeni rromi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 comments on “Șpârle și șopârle, 01.09.2016”

  1. !. Atenție, vă cer "drepturi de autor". Măcar citați-mă corect:ȚARĂ DE LICHELE, ȚARĂ DE SECĂTURI.
    2. În atenția Poliției Locale: De ceva vreme, grupuri de țigani (refuz să folosesc termenul de rom/rrom, invenție iliesciană, ca și monarhia țigănească, că doar... corb, la corb...) își tot fac veacul în fața întrării în magazinul Cozia/Carrefour. Azi când am ieșit din magazin, mi-am găsit scaunul și butonul de viteze de la scuterul electric, fără de care mă deplasez cu mare greutate, date peste cap de copii lor. Când le-am atras atenția unor țigănci, tot ele au sărit cu gura mare pe mine, noroc că n-au fost niște "ei", că m-ar fi luat și la bătaie! Așadar, Poliție Română, ce păzești?

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe