Oferta lui Vuza de la Chimcomplex pentru Oltchim: peste 100 milioane de euro, fără platforma petrochimică Bradu

duminică, 28 august 2016

Oferta lui Vuza de la Chimcomplex pentru Oltchim: peste 100 milioane de euro, fără platforma petrochimică Bradu

Chimcomplex, membră a grupului SCR deținut de omul de afaceri Ștefan Vuza, va depune o ofertă pentru a participa la licitația privind vânzarea combinatului chimic Oltchim. Omul de afaceri Ștefan Vuza a declarat pentru News.ro că oferta sa depășește 100 de milioane de euro, însă este interesat doar de ce deține Oltchim la Râmnicu Vâlcea, fără platforma petrochimică Bradu din cadrul Arpechim Pitești.

Acesta pregătește totodată investiții cumulate la Oltchim de circa 450 milioane de euro pentru următorii ani, în cazul în care va fi declarat câștigător.

"E clar că vom depune o ofertă pentru Oltchim. Noi am vorbit cu auditorul, se vor întâlni cu noi pe 9 septembrie. Noi suntem interesați de tot ce există la Râmnicu Vâlcea, fără platforma petrochimică Bradu din cadrul Arpechim Pitești", a declarat pentru News.ro omul de afaceri Ștefan Vuza.

Proprietarul Chimcomplex spune că își dorește un Oltchim funcțional, nu îl vrea "tăiat la fier vechi, cum poate intenționează alți investitori".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “Oferta lui Vuza de la Chimcomplex pentru Oltchim: peste 100 milioane de euro, fără platforma petrochimică Bradu”

  1. […] Chimcomplex, membră a grupului SCR deținut de omul de afaceri Ștefan Vuza, va depune o ofertă pentru a participa la licitația privind vânzarea combinatului chimic Oltchim. Omul de afaceri Ștefan Vuza a declarat pentru News.ro că oferta sa depășește 100 de milioane de euro, însă este interesat doar de ce citește toată știrea… […]

  2. Va tăia el la fier vechi toate instalațiile care acum ruginesc din lipsa celor două materii prime esențiale: etilena și propilena. Să aduci propilenă și clorură de vinil cu cisternele (etilena nu se poate livra decât prin conductă), așa cum face OLTCHIM-ul din când în când, înseamnă să diminuezi cu peste 75% profitul!
    Și încă ceva: chiar în condițiile actuale, 100 de milioane de euro este o ofertă ridicol de mică!

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe