Judecătorul Bogdan Mateescu o atacă furibund pe Facebook pe madam Prună, Ministrul Justiției. Apoi, linge unde a scuipat

sâmbătă, 20 august 2016

 

Judecătorul Bogdan Mateescu o atacă furibund pe Facebook pe madam Prună. Apoi, linge unde a scuipatCiudat.

 

Tânărul preşedinte al Judecătoriei Rm. Vâlcea Bogdan Mateescu a postat vineri un text virulent împotriva ministrului Justiţiei.

Bogdan Mateescu este vineri curajos.

Apoi, nu mai este şi postarea este ştearsă.

Poate o pune la loc. Da, a repus-o în cele din urmă... Râsul lumii!
Judecătorul Bogdan Mateescu o atacă furibund pe Facebook pe madam Prună. Apoi, linge unde a scuipatIată postarea preşedintelui Judecatoriei Ramnicu Valcea, judecatorul Bogdan Mateescu:

 

„Am salutat in mod real masura reparatorie adoptata de Guvern prin OUG 20/2016, prin care s-a urmarit indreptarea discriminarilor salariale din sistemul public.
Dar, pentru ca de la ratiune la practica e cale lunga, ordonanta a fost aplicata diferit de ordonatorii de credite din sistemul justitiei.
Doamna Ministru al Justitiei refuza frapant sa dea curs dispozitiilor legii.
S-a ajuns asadar ca, in conditii de egalitate absoluta, un procuror cu aceeasi vechime si grad ca mine sa primeasca in plus 1900 lei fata de mine.
Dispretul doamnei Pruna fata de judecatori nu va ramane nesanctionat.
Deja sute de judecatori semneaza un protest public, prin care solicita aplicarea legii, urmand a se discuta radicalizarea lui la inceputul lunii septembrie.
Atitudinea doamnei ministru este condamnabila si va avea multiple consecinte pe toate planurile. Sper ca de data aceasta sa isi asume responsabilitatea”.

Sursa: criterii.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Judecătorul Bogdan Mateescu o atacă furibund pe Facebook pe madam Prună, Ministrul Justiției. Apoi, linge unde a scuipat”

  1. Dacă un coleg, pe care este invidios Bogdan Mateescu are un salariu cu 1900 de lei mai mare decât el, o mă întreb care o fi salariul lui? Uriaș, cred! Eu ce să mai zic, în condițiile în care pensia mea este mai mică decât diferența de care se plânge B. Mateescu și de 8-10 ori mai mică decât a unui pensionar din magistratură!? Credeți că un fost magistrat are de 8-10 ori mai mult creier/pregătire profesională/cultură decât mine, care, spre deosebire de el, toată viața am lucrat în grupa I-a de muncă (cercetare chimică, substanțe cancerigene) și ani de zile am dat o pâine bună de mâncat la sute și chiar mii de oameni prin invențiile aplicate în producție, producție de care s-a ales praful "datorită" gloabei de Roibu? Iar dreptatea în România continuă să fie o marfă care se vinde la licitație: o are cine dă mai mult! Țară de lichele, țară de secături...

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe