Facebook pregăteşte o schimbare majoră. I-ar putea deranja enorm pe utilizatori

duminică, 28 august 2016

Folosit de ceva timp în aplicaţia pentru mobil, modul autoplay responsabil cu redarea automată a clipurilor video prezente în News Feed ar putea deveni mult mai intrusiv, administratorii reţelei de socializare testând redarea clipurilor cu sunet, ca setare implicită pentru toţi utilizatorii Facebook.

Pentru început, modul autoplay cu sunet va fi testat cu un grup restrâns de utilizatori din Australia, administratorii reţelei de socializare evaluând două posibile implementări: activarea sunetului imediat ce clipul video a intrat în câmpul vizual, sau prin apăsarea opţională a unui buton suprapus peste fluxul video, scrie Go4it, citat de Mediafax.

Cea din urmă metodă este similară formei actuale în care sunt redate clipurile video în aplicaţia Facebook pentru mobil.

Din fericire, chiar şi la folosirea noului mod autoplay, aplicaţia se supune încă setărilor pentru volum general, astfel că utilizatorii pot opri sunetul la fel ca pentru orice altă aplicaţie de Android.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/facebook-pregateste-o-schimbare-majora-i-ar-putea-deranja-enorm-pe-utilizatori_1975376.html#ixzz4IcW85hjm
Follow us: @realitatea on Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe