SC MATDAN SERVICE SRL este cercetată penal de polițiștii și procurorii argeșeni pentru: EVAZIUNE FISCALA, fals in declaratii si uz de fals

sâmbătă, 16 aprilie 2016

Firma de transport SC MATDAN SERVICE SRL este cercetată penal de polițiștii și procurorii argeșeni. Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Argeș ne-a confirmat faptul că dosarul penal 82/P/2015 vizeaza firma SC MATDAN SERVICE SRL (firma de transport, cu sediul în comuna Bradu, satul Geamăna, jud. Argeș, înmatriculată la ONRC Arge ș, sub nr. J/03/2432/21.12.1994, CUI RO 6828267) - cercetata pentru posibile fapte de EVAZIUNE FISCALA, fals in declaratii si uz de fals. Societatea este reprezentată legal de Matei Daniel, în calitate de administrator.

 Firma Matdan, cu sediul in judetul Arges, deruleaza activitatea de transport persoane in judetul Valcea, fiind de notorietate numeroasele probleme ale acestei societăți, atat in domeniul economic, cat si in cel rutier.

Vom reveni cu amănunte!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “SC MATDAN SERVICE SRL este cercetată penal de polițiștii și procurorii argeșeni pentru: EVAZIUNE FISCALA, fals in declaratii si uz de fals”

 1. MATEI DAN, ORIUNDE MERGEA, DUCEA UN MIC GEAMADAN PLIN CU BANI - NUMAI BANCNOTE DE VALOARE MARE - SI, ASTFEL, PLATEA LA DIVERSI DEMNITARI, MAGISTRATI, OFICIALI,EXPERTI JUDICIARI, FUNCTIONARI PUBLICI, ETC., PENTRU REZOLVAREA FAVORABILA A TUTUROR LITIGIILOR, APROBARILOR, ETC.
  PRINTRE CEI, CU CERTITUDINE, MITUITI DE MATEI DAN SE NUMARA : JUDECATORII : GABRIEL VIZIRU, CARMEN ILIE SI LAVINIA BARBU, DE LA C.DE APEL CRAIOVA, CLARA ELENA CIAPA, LORENTA BUTNARU SI MARIA IONICHE, DE LA C. DE APEL BRASOV,
  SABIN VIOREL TANASESCU SI CRSTINA STANESCU DE LA TRIB. ARGES, GINA ACHIM, GABRIELA CIORNITA SI TOTI CEILALTI JUDECATORI DE LA SECTIA CONTENCIOS A C. DE APEL PITESTI, PERSU DUMITRU, VICEPRESEDINTELE CONSILIULUI JUD. VALCEA, ETC., ETC., ETC.
  MATEI DAN DISPUNE DE MARI SUME DE BANI, LA "NEGRU", FIINDCA NU SE CONTABILIZEAZA MAI MULT DE JUMATATE DIN INCASARILE FIRMEI.

 • PUBLICITATE

 • https://www.mocanuvicentiu.ro/
 • PARTENERI MEDIA

 • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe