BOMBĂ! Lideri şi consilieri judeţeni PNL trăiesc cu... ziariste!

luni, 22 februarie 2016

În PNL, ca în orice partid, sunt oameni serioşi, oneşti, dar şi jigodii, corupţi şi nenorociţi. Ei bine, câţiva dintre borfaşii din PNL Vâlcea au tupeul nemărginit să îi judece pe ziarişti, să lanseze zvonuri mizerabile despre ei, că au contracte cu firma X, că ar trebui împuşcaţi, că nu ştiu care jurnalist ar fi făcut infarct şi nu mai are mult de trăit. Pentru că nu au învăţat nicio meserie şi freacă menta toată ziua prin cârciumi, cam astea sunt preocupările unor păduchi de la PNL: bârfa, şpriţurile, intoxicările, datul cu presupusul, vânzarea de posturi şi furatul de la instituţiile publice controlate de partid.

Aceşti liberalo-ţărănisto-peremişti au fost şi sunt foarte preocupaţi de contractele presei locale, de viaţa personală a jurnaliştilor. O parte din mass-media a devenit de câţiva ani reţeaua lor de prostituţie. Lideri şi consilieri judeţeni PNL trăiesc cu ziariste, trag pe nas şi fac tot felul de mizerii împreună. Unii dintre aceşti politicieni au familii, copii, iar când apar în public se dau sfinţi. În realitate, aceşti oameni sunt nişte borfaşi de duzină, iar astăzi vă dăm doar un exemplu. Multă vreme, cei la care ne referim au tunat şi au fulgerat în legătură cu CET-ul. În aceeaşi perioadă, aceşti indivizi se duceau la Mihai Bălan şi îi cereau să le angajeze câţiva oameni şi să le dea aproape o mie de euro, lunar, pentru o fiţuică ilegală în care era acţionar un consilier judeţean PNL. Fiţuica respectivă era gândită ca mijloc de manipulare în favoarea unui grangur liberal. Câţiva ani, acea fiţuică a supt bani grei de la CET Govora, Vilcet şi alte firme din curtea Consiliului Judeţean Vâlcea. Luni de zile, a încasat bani de pe platformă fără să apară deloc, ceea ce este caz penal. ANAF-ul a închis ochii la această escrocherie. DNA-ul nu a început nicio anchetă. Se pare că doar procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti au fost vigilenţi şi au deschis un dosar în legătură cu această poveste, care ar trebui să se lase cu arestări de jos până sus. În prezent, acest grup de interese penelist a trecut la alt nivel şi vizează la CET Govora inclusiv contractele de livrare a cărbunelui. Astfel de indivizi vor să conducă judeţul? Locul lor este la puşcărie, nu în altă parte!

Eduard Dulăcioiu - arenavalceana.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “BOMBĂ! Lideri şi consilieri judeţeni PNL trăiesc cu... ziariste!”

  1. Un lider PNL Valcea a facut afaceri cu CET Govora ,a montat instalatie de aer conditionat cu firma lui, la care nu avea nici un angajat,dar avea angajati de la o alta firma.Ma intreb cum a castigat licitatia ?

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe