Iustin Predescu latră şi muşcă pentru o găluşcă la... CET Govora

luni, 26 ianuarie 2015

Trezorierul șef al Organizației Județene a PSD Vâlcea, Iustin Predescu, revine în prim-planul vieţii politico-economice a judeţului Vâlcea. Acest ipochimen, ajuns vremelnic preşedinte al Consiliului de Administraţie de la CET Govora, a fost pus pe liber de reprezentantul în AGA de la CET. Prin acţiunile sale, de-a dreptul iresponsabile (după cum susţine reprezentantul CJ în AGA), Predescu a încercat, nici mai mult, nici mai puţin, să oprească funcţionarea combinatului chimic Oltchim şi să falimenteze astfel CET Govora. Culmea tupeului, Iustin Predescu se plânge acum că a fost schimbat pe nedrept din funcţia de preşedinte şi le cere consilierilor judeţeni să-i redea prerogativele. Vrabia mălai visează! Pensionarul acesta care scrie în declaraţia de avere că locuieşte într-un garaj şi un foişor, dar de fapt are ditamai vila, ar face bine să-i scutească pe vâlceni de „ultra-experienţa“ sa în domeniul şmecheriilor contabile. Pesedişti, vă faceţi de râs cu astfel de indivizi!

Ipochimenul acesta începuse să se comporte ca un adevărat satrap (adică un fel de dictator, pe înțelesul lui) la CET și avea impresia că el a inventat rama la tablou și a revoluționat pruna punându-i coadă. Pensionarul Iustin al PSD-ului, mare specialist în toate și în nimic (ne referim la domeniul de activitate – CET Govora), a confundat CET-ul cu o întreprindere anexă a partidului și a intenționat să abuzeze de funcția de președinte al Consiliului de Administrație. Probabil că instituții abilitate ale statului vor face lumină în acest caz. Cert este că pentru prima dată, politicul a intrat în forță, pe față, fără jenă, fără perdea, în treburile interne ale singurei societăți de stat care mai supraviețuiește în județul Vâlcea.

Până una, alta îl rugăm pe musiu Predescu să ne lămurească în legătură cu următoarele aspecte: Să explice opiniei publice cum un pensionar poate să fie angajat la SC APAVIL SA pe post de mare consultant economic, să fie membru în CA la Piețe Prest, președinte al CA la CET Govora, trezorier șef la PSD și cine știe câte alte sinecuri politice?! Chiar așa de mare expert e acest Iustin Predescu,? Domnule pensionar, nu vă obosesc toate aceste demnități, cum le faceți față?; Și poate ne va spune și despre un vapor plin cu sodă dispărut în mod „misterios“ taman în vremea când era director economic la USG; Care este legătura între el și polonezii de la USG?; Cu ce l-a „ajutat“ pe baronul chimic Neagoie? Cum s-a realizat privatizarea fostului CPL cu securistul Cataramă? Cum şi-a angajat nora mare şefă de personal la Hidroserv?… și lista întrebărilor poate continua. Așteptăm, cu maxim interes, răspunsurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe