George Cristian Negru, administratorul firmei SC Viaggio Lavoro SRL, care a păcălit 120 de oameni cu locuri de muncă în străinătate, se ascunde în Italia

vineri, 9 ianuarie 2015

 

 George Cristian Negru, administratorul firmei SC Viaggio Lavoro SRL din Râmnicu Vâlcea care a păcălit  120 de români cu locuri de muncă în Anglia se ascunde în străinătate. Poliţiştii au stabilit că bărbatul a fugit în Italia imediat după izbucnirea scandalului. Vâlceanul a cheltuit banii oamenilor, peste 20 000 de euro, la jocurile de noroc. Vâlceanul le-a promis celor 120 de români din mai multe judeţe din ţară, dar şi din Republica Moldova, locuri de muncă în serele din Glasgow, Marea Britanie. De Anul Nou, când ar fi trebuit să plece în străinătate, oamenii au constatat ca a fost vorba de o păcăleală şi nu au mai putut lua legătura cu administratorul firmei. Nici oamenii legii nu au putut discuta cu administratorul firmei întrucât acesta a fugit din ţară imediat după izbucnirea scandalului. Interesant este faptul şi că persoanele apropiate bărbatului, precum iubita acestuia, au plecat din Vâlcea a doua zi după ce persoanele înşelate au depus plângeri la poliţie.     

IPJ Vâlcea a deschis un dosar penal şi efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. Până acum, poliţiştii au stat de vorbă cu cele două angajate ale firmei  de mediere, cât şi cu părţile vătămate.  

  “Înşelăciunea constă  în faptul că administratorul societăţii, după ce a încasat sumele de bani de la persoanele în cauză, nu a respectat condiţiile contractuale, iar oamenii n-au mai plecat la muncă în străinătate pentru că atât transportul, cât şi locurile de muncă nu au fost obţinute. Cu administratorul nu s-a putut sta de vorbă pentru că a părăsit ţara, au fost audiate persoanele angajate în societatea respectivă, au fost ridicate documentele financiar contabile”, declară şeful IPJ Vâlcea, comisarul-şef Nicolae Sărdărescu.      În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că administratorul firmei de mediere a cheltuit banii românilor la jocurile de noroc.    „Suma totală reclamată şi constatată de noi este de aproximativ 20 000 de euro. Banii au fost folosiţi de administrator, în interes personal. Din probele existente, banii au fost cheltuiţi la jocurile de noroc”, mai spune şeful IPJ Vâlcea.    Toate cele 120 de persoane care au sperat că le vor oferi celor dragi un trai mai bun dacă pleacă la muncă în străinătate, au plătit firmei din Râmnicu Vâlcea câte 210 lei pentru mediere şi transport.    (adevarul.ro)646x528 (2) 646x528

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “George Cristian Negru, administratorul firmei SC Viaggio Lavoro SRL, care a păcălit 120 de oameni cu locuri de muncă în străinătate, se ascunde în Italia”

 1. cu ajutoru spaniolilor ?
  ce dobitoci , cine draqu scrie ma numai prosti ...sa predat singur

  of of of ce ziaristi de 2 lei dute ba pe taxiu k e mai bine acolo

Ultimele stiri

 • PUBLICITATE

 • PARTENERI MEDIA

 • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe