|miercuri, decembrie 7, 2022
  • Follow Us!

Iuliana Marciuc și-a găsit la Vâlcea un alt… Adrian Enache! 

iuliana_si_adrian_enache

Săptămâna trecută, Iuliana Marciuc a realizat o filmare tocmai la Vâlcea, pentru emisiunea „Destine ca-n filme”, pe care o prezintă la TVR 2. Vedeta s-a dus tocmai acolo pentru a realiza un reportaj cu proprietarul de hotel Nicolae Sofianu. La filmare, chiar în hotelul bărbatului pe care urma să-l intervieveze, Iuliana a avut parte de o surpriză de proporții. Managerul centrului s-a prezentat drept Adrian Enache.

Ca o ironie, Adrian Enache de Vâlcea, se descrie exact ca logodnicul Iulianei Marciuc: vesel, zâmbitor, amabil… veșnic îndrăgostit și foarte bun dansator. În plus, susține că și el are succes la femei ca și interpretul. Pe Facebook, lumea îi scrie, crezând că e chiar solistul. „Le răspund amabil, că nu sunt eu Adrian Enache și că este o coincidență de nume”, explică bărbatul, pentru Click! Enache de Vâlcea are 32 de ani și a absolvit Facultatea de Jurnalism la Pitești.

„A fost o surpriză să aflu că managerul hotelului în care am filmat o poveste demnă de un destin ca în filme se numește tot Adrian enache. Parcă și aduce puțin la figură cu Adrian al meu!”, a spus, amuzată, Iuliana Marciuc. (Click)

 

Leave a Response