SCANDAL între locatarii unui cartier din Râmnicu Vâlcea şi constructorii unei biserici. Oamenii AU BLOCAT utilajele muncitorilor

vineri, 8 noiembrie 2013

 

Locatarii cartierului ANL din Râmnicu Vâlcea au blocat, în această dimineaţă, lucrările de construcţie a unei biserici, pe motiv că aceasta nu are autorizaţie de construcţie

Viceprimarul Gheorghe Matei a declarat, pentru Agerpres, că va face verificări cu privire la autorizaţia de construcţie, pentru că una din condiţiile acordării acesteia era acordul scris al cetăţenilor care ar urma sp fie afectaţi de vecinătatea respectivei construcţii.

„În certificatul de urbanism din luna mai, i-am cerut preotului că este necesar pentru a demara lucrarea de obţinerea unui tabel cu semnături individuale, tabel legiferat prin notar, semnături prin care locatarii din blocurile ANL să-şi dea acordul cu privire la respectiva construcţie. Ştiu că aceasta este ridicată foarte aproape de unul din blocuri şi au fost discuţii chiar cu privire la montarea clopotului. Am să mă interesez să văd dacă există autorizaţia de construcţie”, a precizat viceprimarul Gheorghe Matei.

Acesta i-a invitat pe preşedinţii asociaţilor de locatari şi pe preotul respectiv la un dialog şi a mai afirmat că lucrurile se pot rezolva pe cale amiabilă.

Proiectul unei biserici în zona ANL a fost depus în urmă cu trei ani la Primăria Râmnicu Vâlcea, dar de fiecare dată locatarii din zonă l-au contestat din cauză că lăcaşul ar urma să fie construit prea aproape de blocuri.

EVZ.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 comments on “SCANDAL între locatarii unui cartier din Râmnicu Vâlcea şi constructorii unei biserici. Oamenii AU BLOCAT utilajele muncitorilor”

  1. E o nebunie treaba asta cu construitul de biserici peste tot. Cum vad popii o bucatica de pamant, hop si ei cu o biserica...cred ca daca indoctrineaza copiii cu religia in scoli vor avea clientela asigurata. Vor avea o mare surpriza...inflatia asta de popi si religie bagata pe gatul copiilor produce efectul invers, scarba.

  2. de unde atatia bani ? de la noi? desigur ca de la noi, guvernul scalda miliarde in imprumuturi pentru biserici, din fonduri europene sau de la buget in loc sa construiasca gradinite , dar alea nu scot bani si acolo nu se poate fura la deviz.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe