Cum arata carnea de la McDonalds inainte de a ajunge in sandvis

luni, 18 noiembrie 2013

O poza care prezinta felul in care arata carnea de la McDonald's inainte de a ajunge in sandvis a facut senzatie pe net saptamana aceasta.

Poza prezinta o bucata de McRib, inghetata si care are mai mult aspect de talpa de cizma, decat de carne de porc.

In Marea Britanie sau Statele Unite sandvisurile McRib nu fac parte din meniul fix de la McDonald's, acestea aparand si disparand la anumite intervale de timp.

Daca va ganditi ca la noi nu exista sandvisuri McRib, va inselati. Echivalentul unui McRib este sandvisul cu porc si hrean.

Reteta sandvisului cu porc si hrean din meniurile McDonald's din Romania spune asa: "1 felie de carne McRib preparata pe grill, sos de mustar cu hrean, ceapa alba taiata marunt, felii de castraveti murati, chifla."


McRib, foto Wikipedia                                                                                          Sandvis cu porc si hrean, foto McDonald's

De asemenea, bucata de carne de porc pentru sandvisurile de la Mc contine in jur de 70 de ingrediente, iar carnea este de fapt carne de porc tocata de slaba calitate (tendoane, piele, grasimi etc.) amestecata cu apa si sare.

metropotam.ro

U.S. Food activist Anthony Gucciardi dissects a McRib

Dă-i un răspuns lui mac mac ! Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

34 comments on “Cum arata carnea de la McDonalds inainte de a ajunge in sandvis”

  1. Inteleg ca aveti nevoie de subiecte, fratilor, dar bateti campii cu gratie. Am lucrat la McD vreo 6 ani. Carnea-i carne( o avea aditivi, conservanti, etc, dar nicidecum n-arata ca o talpa de cizma sau alte bazaconii). In poza aia eu vad o bucata de carne congelata. Nu mai umflati asa o informatie doar pentru ca-i la moda sa dai in fast food ca din jurnalisti va transformati in circari. Cu tot respectul.

  2. Mizeriile vin de la procesatori,restul vine din ferma ,adica ,antibiotice (indispensabile in ferma )..Animalele sunt hranite cu diferite ratii ,in functie de varsta ,ratii furajere produse din cereale modificate genetic importate din America ..La procesator se adauga restul,conservanti ,apa cu sare etc...POFTA BUNA!

  3. nu cred aSA CEVA daca chiar ar ficum aratati voi asta ar insemna sa nu mai vezi picior de om pe acolo dar din cate vad este tot timpul plin si nu numai de copii ci de tote varstele si daca o luam asa asta ar insemna sa nu mai mancam nimic de nicaieri

  4. In caz ca nu stiati, carnea din Mc Donalds este refolosita, prostilor. Mai documentati-va si voi ca nu strica. Cumpatati un hamburger si punetil in frigider si o sa vedeti ca arata la fel si dupa o luna.

  5. De prosti ce sunt si eu si parintii.
    De aia in NY urmeaza sa-i baneze.

    Romani prosti si fuduli, e fitza sa o arzi la Mac/KFC si alte mizerii care baga in voi toate scursurile.

    Va meritati soarta.

  6. @carmen: Cei care se calca pe bombeuri in fast food-uri sunt oameni fara educatie sau foarte saraci. Cel putin asa este in occident. In Romania e mai mult snobism, prost inteles de unii, ca daca manancila fast food esti mai interesant. Ce arata in poza din articol e cel putin dubios. Pacat de acei copii hraniti cu fastfood pentru ca au parinti inconstienti.

    @Alin, in nici un caz o bucata de carne normala nu arata asa inghetata. Aia e clar pasta de tendoane, oase, piele, asa cum se spune in articol. Daca lucrezi in industrie e normal sa le iei apararea, dar asta nu inseamna ca ai dreptate.

    1. Bravo cora , ai pus punctul pe I in legatura cu snobismul din in romania cand mergi la macdonald.
      Si eu traiesc in uk , iar cei ce merg la tipul asta de fast food sunt de obicei cei din joasa societate.

  7. pacat, ca lumea chiar nu constientizeaza ce consuma zilnic, acum poate cu totii am mancat o data sau de doua ori de la amc, pt ca erai in fuga sau undeva de unde nu aveai altceva de ales, dar faptul ca este lume care numai de acolo mananca e trist.

  8. Ideea e ca dupa 15 minute orice produs de la mc este aruncat intr-un recipient pe care il iau camioanele de aprovizionare dupa ce lasa transa "noua" de mancare , nu stiu cat de bun e faptul ca in 15 minute mancarea expira si este aruncata, tie cat iti ia pana ajungi acasa si o manci ? 20 de minute ? :)))

  9. Voi astia care comentati aici, vorbiti numai prostii, ati fost si voi macar odata la mac sau kfc. Mai toata lumea se duce macar odata la 2-3 luni. Anturajul si atmosfera sunt de vina. Si recunoaste-ti ca sunt a draq de gustoase. Daca vreti sa traiti sanatos mutati-va la tara si mancati gaini de curte si o sa traiti 150 de ani. Si nu uitati ca sunteti romani...va plangeti si laudati pe net. Toate bune.

    1. Newsflash: aia chiar e carnea de la McRib.

      When asked for confirmation that the white hunk is indeed a McRib, McDonald’s provided this statement: “There are few things more legendary at McDonald’s than the McRib. It is a boneless, seasoned pork patty on a bun with slivered onions, two dill pickle slices and plenty of our sweet, smoky, barbecue style sauce. One reason our customers love the McRib is its fun and wonderful shape. Just like a burger patty is formed to be round and flat, we form the iconic McRib in the shape of traditional ribs. We then flash freeze the patty to seal in flavor and freshness, just like you freeze meat in your own freezer, before going to our restaurants. The McRib is also known for its iconic taste, which is why we use a quality cut of pork – pork shoulder – to give our McRib lovers a thicker, meatier McRib experience.”

  10. @Coca unde vezi duduie tu asa clar tendoane.oase,piele "asa cum scrie in articol"?si in plus,tu cam ce mananci zi de zi? ca`s tare curioasa?bio cumva?

  11. exista un filmulet in care s-a dat in vileag toata tarasenia cu produsele de fast food si marii procesatori de carne din america(si nu numai)in care se spunea de cum intervin marii procesatori si chiar marii jucatori de pe piata fastfood,in cresterea animalelor in toate fermele din america.mai precis,mc donalds si altii,in urma testelor de laborator intervin in procesul de hranire al animalelor pt.ca produsul final(carnea)sa aiba gustul pe care il doresc cei de la mc.do.
    smithfield,cel mai mare procesator de carne din us
    poate ma poate ajuta(si nu numai pe mine)cineva sa regasesc acel documentar cu durata de peste 1,5 ore,deoarece eu l-am vazut cu mult timp in urma si nu-mi mai amintesc numele(food ynk ???)
    in alta ordine de idei,imi aduceau cei de la servici de 3 ori pe saptamana meniu de la mc.donalds(la masa de pranz)si parca aveau droguri in ele deoarece in zilele in care nu aveam mc.in meniu tanjeam dupa el.cu greu am scapat de dorinta de a manca zilnic produse de la mc.

  12. @aly: Duduie Aly, uite ce scrie in articol: "bucata de carne de porc pentru sandvisurile de la Mc contine in jur de 70 de ingrediente, iar carnea este de fapt carne de porc tocata de slaba calitate (tendoane, piele, grasimi etc.) amestecata cu apa si sare. Pai exact asta sugereaza si poza, arata ca o pasta din tendoane, piele, f. posibil si oase pisate fin, ca se practica. Ce ti se pare incorect in ce am scris? Numai batut in cap sa fii ca sa ingurgitezi de buna voie asemenea porcarii.

  13. Nu mananc de la ei nici daca detin ferma/abatorul care le livreaza carnea. prea multi hormoni, conservanti, arome artificiale, grasimi nesanatoase si altele. Saracii copii care le mananca porcariile. o sa ajunga nicte adulti cu probleme de sanatate destul de mari.

  14. Am lucrat in germania la o fabrica de pui , fabrica care asigura carnea si pentru mc din romania , este aceiasi carene de pui pe care o cumparam din macelarie ,poate in america sa fie situatia mai neagra ca sa zic asa dar la noi am vazut cu ochii mei cum e treaba .

  15. Oameni buni, este alegerea fiecarei persoane ce si cand mananca. Nu mai judecati in functie de asta. Ar fi de preferat sa se evite mancarea fastfood, insa nu e o crima cand cineva o consuma. Intr-adevar, mancarea de la marile firme fasfood este procesata, asta din cauza distributiei si cererii .
    INSA si in mezeluri, pe care romnul le consuma aproape zilnic, este o cantitate ridicata de conservanti ;acestea sunt mult mai daunatoare pe teremen lung de cat un meniu de la Mc( o data la 2 sapamani).. Asa ca nu e nimic tragic cand nu se face abuz..

  16. Mancati fratilor ce doriti,unde doriti si cat doriti!
    Cred ca mai exista doar putine produse in tara/strainatate care sa fie "naturale" cu adevarat,asa ca suntem nevoiti sa mancam ce ne permite buzunarul,dar asta nu inseamna ca trebuie sa mancam orice si de oriunde...
    S-auzim de bine la Mc/KFC 🙂

  17. Eu am facut varicela dupa ce am mancat la mc si dupa cativa ani virusul s-a activat de doua ori ,la intervale mari, dupa ce am mancat din nou la mc. Nu e coincidenta, a fost ingrozitor

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe