OLTCHIM. Ministrul Economiei Gerea se întâlnește de urgență cu parlamentarii vâlceni, administratorii judiciari și reprezentanți ai salariaților

luni, 21 octombrie 2013

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Valcea, Ion Cilea a anuntat luni ca a primit confirmarea ministrului Andrei Gerea pentru o intalnire de urgenta miercuri, pe tema OLTCHI

"Ingrijorat de situatia actuala si de evolutia evenimentelor in cadrul SC 'OLTCHIM' SA Ramnicu Valcea, l-am contactat azi pe noul ministru al Economiei, domnul Andrei Gerea, caruia i-am solicitat o intrevedere, care sa aiba loc la sediul ministerului, pentru miercuri, 23 octombrie. Receptiv la aceasta cerere, ministrul Andrei Gerea a fost de acord ca problemele de la OLTCHIM cer solutii urgente si, in consecinta, a acceptat ca intalnirea sa aiba loc incepand cu ora 11.30.

I-am mai invitat la aceasta intalnire pe parlamentarii de Valcea, conducerea societatii, pe reprezentantii salariatilor, precum si administratorii judiciari Gheorghe Piperea si Niculae Balan, alaturi de administratorul special Bogdan Stanesc", a precizat Ion Cilea, pentru Agerpres.

El a mai adaugat ca, pe langa punctele de vedere retinute la intalnirea de la sfarsitul saptamanii trecute cu liderii de sindicat, cu o parte dintre parlamentari si subprefectul judetului, in audienta de miercuri vor fi supuse atentiei ministrului Economiei si celelalte probleme de care depinde revigorarea activitatii si pregatirea OLTCHIM in perspectiva certa a privatizarii.

"Cel mai important lucru este ca ministrul Gerea a facut deja public punctul sau de vedere legat de perfectarea unui plan de reorganizare care sa stea la baza functionarii SC 'OLTCHIM' SA in sistem integrat cu Rafinaria 'ARPECHIM' Pitesti. De asemenea, voi solicita gasirea unor solutii care sa permita acordarea drepturilor salariale restante, precum si a platilor compensatorii', a spus presedintele CJ Valcea.

Principala concluzie a unei intalniri care a avut loc vineri seara, la sediul CJ Valcea, intre parlamentarii valceni, sindicatele OLTCHIM si autoritatile judetului, a fost ca este necesara o intalnire de urgenta cu noul Ministru al Economiei, Adrian Gerea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe