Accidente rutiere ÎNGROZITOARE

miercuri, 2 octombrie 2013

La data de 01 octombrie a.c., ora 09.50, M. Corina, de 32 ani, din mun. Sibiu, a condus un auto marca Opel pe DN7, iar la km 206+882m, într-o curbă la dreapta nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabil umed, a intrat în derapaj, a pierdut controlul volanului răsturnându-se într-un şanţ de beton.

În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei auto –diagnostic - TCC, hematom epicranian occipital stâng, amnezie retrogradă, şi a Elenei M., de 38 ani, din Şelimbăr, judeţul Sibiu, pasager dreapta faţă – diagnostic TCF, plagă piramidă nazală, escoriaţii frontale, hematom sublobial inferior.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

***

La data de 01 octombrie a.c., în jurul orei 20.08, S. Ana, de 38 ani, din com. Voineasa a condus un autoturism pe bld. Nicolae Bălcescu din mun. Râmnicu Vâlcea, iar la o trecere pentru pietoni nu a acordat prioritate de trecere şi a acroşat-o pe minora N. S., de 13 ani din Rm. Valcea. Minora s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

În urma impactului a rezultat rănirea pietonului, diagnosticată cu contuzie gamba şi gleznă dreapta.

Conducătoarei auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

***

La data de 01 octombrie a.c., ora 19.55, S. Gheorghe, de 53 ani din com. Scundu, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule format din cap tractor şi semiremorcă pe DN 64 - Ioneşti, la Km 82+600, a acroşat cu partea stângă faţă pe V. Angelica, de 41 ani, din mun. Râmnicu Vâlcea. Pietonul se deplasa pe mijlocul părţii carosabile, iar în urma accidentului rutier a rezultat decesul femeii.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negative şi I s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

***

La data de 01 octombrie a.c., ora 15.10, S. Cristiana, de 56 ani, din mun. Reşita, jud.Caraş Severin a condus un autoturism marca Volkswagen pe DN 64 - Orleşti, şi la km 78+500 m, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de un vehicul ce circula în faţa sa şi care a semnalizat intenţia de a vira la stânga. S. Cristiana a apăsat pedala de frână şi din cauza carosabilului umed a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un arbore.

Urmare a impactului a rezultat, rănirea uşoară a conducătorului auto şi a pasagerului, care au fost transportate la Spitalul Drăgăşani, pentru îngrijiri medicale, fiind diagnosticate cu traumatism piramidă nazală, echimoză antebraţ drept şi respectiv traumatism coloană vertebrală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe