Valceanca Ana Maria Tanasie, cea mai SEXY handbalistă!

marți, 24 septembrie 2013

Cea mai pe val echipa din handbalul romanesc, HCM Baia Mare, a reusit in weekend performanta de a se califica in Champions League. Una dintre remarcatele mini-turneului de calificare a fost Ana Maria Tanasie, o tanara de 18 ani la care in curand vor ravni multi designeri romani.

Catalin Botezatu ar trebui sa fie foarte atent la imaginile alaturate, pentru ca pustoaica este frumoasa, talentata si seamana izbitor cu Bianca Dragusanu. Ana Maria s-a vopsit de curand din bruneta in roscata, lucru care face sa semene si mai mult cu actuala doamna Slav. Ar fi si cateva diferente: handbalista este 100% naturala si este plina de muschi, lucru vizibil in fotografiile in costum de baie pe care tanara si le-a postat pe contul ei de pe un site de socializare.

Handbalista arata excelent in costum de baie
Ana Maria Tanasie este una dintre marile sperante ale handbalului romanesc. Produs al Centrului National de Excelenta de la Ramnicu Valcea, ea a evoluat sezonul trecut pentru HC Zalau, echipa lui Gheorghe Tadici, unde a marcat 28 de goluri. In aceasta vara, cluburile cu pretentii din handbalul romanesc au participat la o adevarata licitatie pentru a-si aconta serviciile Ana Mariei, care intre timp a debutat si la echipa nationala.

Ana Maria este cea mai sexy handbalista din Romania
Cei care au adjudecat-o pe Tanasie au fost cei de la HCM Baia Mare, care au platit pentru ea 12.000 de euro. Suma nu pare mare, insa pare un adevarat record pentru transferul unei jucatoare de 18 ani in Romania.

Inainte sa fie roscata, Ana Maria a fost bruneta

De altfel, Marian Muntean, patronul CSM Cetate Deva a declarat ca suma reprezinta „o adevarata aroganta pentru societatea in care traim”. La randul sau, Gheorghe Tadici s-a aratat extrem de dezamagit de faptul ca Ana Maria l-a tradat si a plecat la Baia Mare. (Wowbiz.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe