Sparle si soparle 14 martie 2013

miercuri, 13 martie 2013

Sparle si soparle 14 martie 2013

• Raportul asupra cauzelor care au generat starea de insolvenţă la Oltchim al administratorilor judiciari demonstrează fără echivoc, că fostul director general, Constantin Roibu, ÎȘI ÎNSUȘISE LA PROPRIU COMBINATUL. În spatele principalilor furnizori şi clienţi de la Oltchim se aflau: în mod direct Constantin Roibu, membrii familiei sale sau alte persoane apropiate. Acum STATUL SE LUPT─é CU ROIBU ȘI CAMARILA S─é-ȘI RECUPEREZE COMBINATUL!

• Un scandal mare cât casa stă să izbucnească la Râmnicu Vâlcea. Este vorba despre scandalul exproprierilor aprobate a fi efectuate în ultima şedinţă de consiliu local. Un veritabil tun imobiliar, de care nu este străin primarul Emilian Frâncu, dar şi directorul economic al Primăriei Râmnicu Vâlcea! Pentru cine nu ştie, consilierii locali au aprobat lista cu imobilele proprietate privată propuse pentru expropriere, afectate de lucrarea “Arteră de legătură între Bulevardul Nicolae Bălcescu şi Bulevardul Tineretului, inclusiv rampele aferente pasajului suprateranÔÇ£. Suma de 2, 9 milioane de euro va fi plătită persoanelor fizice şi juridice, afectate de exproprieri (13.063 metri pătraţi). Fără îndoială că suma este imensă, în raport cu preţurile actuale din domeniul imobiliar.

• La U.S.G. cam tot ce a fost de demolat s-a terminat. Fierul obţinut a fost vândut iar banii au fost direcţionaţi în conturile firmei poloneze. Acum doamna Golgojan, împreună cu conducerea sindicatului, care joacă duplicitar, pentru a menţine indicii de profit s-au gândit probabil să facă ceva diminuări salariale şi concedieri...

• Directoarea USG, Anca Golgojan, este pentru unii muncitori din uzină “mumăÔÇ£, iar pentru alţii “ciumăÔÇ£. Recent, conducerea societăţii i-a desfăcut contractul de muncă lui Ion Niţu, şef formaţie încărcări-descărcări pentru că a fost descoperit cu o alcolemie de 0,03 la mie. Nu aceeaşi măsură a fost luată şi în cazul lui Vasile Baciu, motostivuitorist în cadrul aceleiaşi societăţi, care a fost prins cu o alcolemie de 0, 4 la mie (!!!), adică omul era rupt de beat. Diferenţa între cei doi a constatat în faptul că fratele celui de-al doilea, un anume domn Gheorghe Baciu face parte din comitetul de conducere a Sindicatului Sodistul şi acesta a intervenit la directoarea Anca Golgojan, care a închis ochii... Considerându-se nedreptăţit, Ion Niţu a acţionat în judecată conducerea USG ÔÇô doarul nr. 12620/90/2012 deschis la Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

• Mai mulţi agenţi din cadrul Serviciului Judeţean de Pază Vâlcea ne-au transmis la redacţie o scrisoare referitoare la comportamentul violent şi imoral manifestat de Hera Adrian, angajat în cadrul acestei instituţii. De numele acestuia se leagă un dosar penal, dar şi dispariţia misterioasă a câtorva sute de puieţi de pomi fructiferi din Staţiunea Pomicolă Mihăeşti.

• Procurorul vâlcean Călin Nistor, delegat la conducerea DNA, a anchetat în cei şapte ani în care activează la DNA peste 45 de dosare de corupţie. Antonie Solomon (ex-PDL), Constantin Nicolescu (PSD), Ionel Manţog (ex-PNL), Dinel Staicu sau Cornel Penescu sunt câţiva dintre politicienii şi personalităţile trimise în judecată de procurorul Călin Nistor. În niciunul dintre dosarele sonore investigate de actualul şef al DNA instanţele nu i-au achitat pe inculpaţi şi nici nu au returnat dosarele.

• “Șopârlica” vrea să aducă unele precizări la câteva informaţii eronate apărute la această rubrică în numărul trecut al ziarului: omul de afaceri Mihai Paraschiv (fostul director al BTT) nu este una şi aceeaşi persoană cu procurorul Paraschiv, iar George Hodorogea nu şi-a vândut firma Zoom, fiind vorba doar de o intenţie din anul 2011, dar nematerializată nici până în prezent!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe