Johannis: Colegul de la Vâlcea şi-a exprimat punctul de vedere foarte frumos...

duminică, 24 martie 2013

Sibiul ne vrea şi nu prea

Johannis: Colegul de la Vâlcea şi-a exprimat punctul de vedere foarte frumos...

• liderului grupului de lucru pentru regionalizare din cadrul PNL, primarul Klaus Johannis, a făcut bilan╚øul primei întâlniri: s-au prezentat idei, dar până la final,discu╚øiile vor rămâne în cadrul PNL.
 
”Noi cei din PNL considerăm obligatoriu că trebuie să existe un punct de vedere propriu al PNL în această chestiune. Pentru a găsi acest punct de vedere propriu, a fost înfiin╚øat un grup de lucru pe care îl conduc. Un grup de lucru format din pre╚Öedin╚øii de consilii jude╚øene, primari ╚ÖI al╚øii care vor să participe la acest concept”, a declarat Johannis. Primarul Sibiului spune că acest grup de lucru va fi compus din 10 persoane. ┬á”Vom continua până vom găsi un punct de vedere pe care îl vom recomanda conducerii partidului ca ╚Öi punct de vedere al PNL. Eu am părerile mele ╚Öi le voi expune în grupul de lucru, dar nu aici”, a continuat Klaus Johannis.

Primarul a răspuns diplomat vis-a-vis de propiectul pre╚Öedintelui PNL Vâlcea, care a propus o regiune compusă din jude╚øele Vâlcea, Sibiu, Alba, Hunedoara ╚Öi Gorj. ”Dumneavoastră ╚Öti╚øi mai bine că eu nu discut astfel de lucruri între două u╚Öi. S-a discutat de regionalizare, colegul de la Vâlcea ╚Öi-a exprimat punctul de vedere foarte frumos, ╚Öi al╚øii ╚Öi-l vor exprima, o să vede╚øi că tot mai multă lume va avea puncte de vedere ╚Öi e foarte bine a╚Öa. Încă tema, după părerea mea, nu este foarte importantă pentru oamenii de rând, dar cred în măsura în care vom elabora ╚Öi noi cei din PNL, ╚Öi vom avea la nivel de USL un proiect bun, va putea fi făcut public ╚Öi probabil că vom avea atunci ╚Öi mai multe păreri”, a spus Johannis.┬á(turnulsfatului.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe