Bettina, fiica deputatului Buican, şi-a sărbătorit majoratul

duminică, 17 martie 2013

Eveniment monden: Alături de marea familie din Perişanii Vâlcii,

Bettina, fiica deputatului Buican, şi-a sărbătorit majoratul

Eveniment monden în familia deputatului liberal de Vâlcea, Cristian Buican, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Vâlcea. Fiica acestuia din prima căsătorie, Bettina Buican, a împlinit în data de 10 noiembrie 2012 vârstă de 18 ani. Majoratul frumoasei domnişoare a fost sărbătorit într-o locaţie selectă din Baia Mare, judeţul Maramureş, acolo unde aceasta locuieşte alături de mama ei, Clara Schweighoffer. La eveniment a participat întreaga familie Buican, cu rădăcini adânci înfipte în Perişanii Vâlcii. Fericita sărbătorită a petrecut de seara până dimineaţa alături de părinţi, verişori, bunici, prieteni, colegi de şcoală. Cel mai emoţionant moment, aşa cum se vede şi din fotografii, a fost acela în care tatăl ÔÇô Cristi Buican i-a oferit un buchet de flori fiicei sale, care nu şi-a putut stăpâni lacrimile de bucurie. Îi urăm şi noi Bettinei Buican, un sincer “La mulţi ani!ÔÇ£, alături de cei care-i sunt dragi!

Bettina este o tânără adolescentă, frumoasă şi deşteaptă, o mică vedetă a şcolii, fiind foarte sociabilă şi veşnic cu zâmbetul pe buze. Bettina Buican s-a născut în data de 10 noiembrie 1994, dintr-o frumoasă poveste de iubire trăită în timpul studenţiei din Cluj Napoca de către actualul deputat şi o tânără colegă de facultate. Din păcate, drumurile celor doi părinţi ai Bettinei s-au despărţit la scurt timp de la naşterea ei.
Astfel că Bettina a fost crescută doar de mama ei. Cristian Buican a păstrat de-a lungul timpului legătura cu fiica sa, ajutând-o moral, dar şi financiar. Bettina şi-a petrecut unele vacanţe chiar la bunicii săi din Perişani, adică la părinţii şefului PNL Vâlcea. Chiar dacă şi-ar fi dorit ca tatăl ei să-i fie mai aproape în aceşti ani, Bettina vorbeşte foarte frumos despre acesta şi spune că-l iubeşte mult. Bettina Buican a absolvit cu rezultate foarte bune Școala Generala Nr. 12 din Baia Mare, iar acum este elevă în clasa a XII-a F la Colegiul Naţional "Gheorghe Șincai" din Baia Mare. (T.P.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe