Sparle si soparle 17 ianuarie 2013

miercuri, 16 ianuarie 2013

Sparle si soparle 17 ianuarie 2013

• Reacţie a unui cititor la articolul “Lacheul lui Roibu, Alin Smeu, stă cu mâna întinsă la Primăria RâmniculuiÔÇ£: “Vedeţi ca ,,lacheul,, ascunde o proprietate situată în str. Posada, nr.65B!ÔÇ£ Nu ne-ar mira ca Smeu să deţină o astfel de proprietate “camuflatăÔÇ£...

• Dacă este reală informaţia, nu putem decât să salutăm demisia lui Dorel Jurcan din fruntea PDL Vâlcea. În ultimii ani, fără “locomotiva” Mircia Gutău, partidul a fost într-o continuă scădere în ochii vâlcenilor, bomboana de pe colivă fiind pusă chiar de ex-senatorul Dorel Jurcan care a făcut numai selecţii neinspirate ale candidaţilor la alegerile locale şi parlamentare de anul trecut şi a făcut o campanie electorală “pe tăcute”. Era bine dacă Jurcan nu se agăţa de scaun şi îşi dădea demisia în vara anului trecut, imediat după alegerile locale. În ceasul al 12-lea, ca să nu aibă soarta PNȚCD-ului, democrat-liberalii din Vâlcea ar trebui să se “spovedească” în faţa oamenilor, să organizeze alegeri interne cât mai rapid şi să aducă în prim plan feţe noi, precum Petre Ungureanu, Grigore Crăciunescu, Dan Fiera şi Ștefan Prală, oameni capabili să scoată PDL-ul din starea de letargie în care se află acum.

• Prin acţiunile sale de protest la adresa CSM-ului, marele judecător liberal Bogdan Mateescu, preşedintele Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, a blocat activitatea de admitere şi promovare a concursurilor în magistratură programate pentru ianuarie şi martie. Lăsaţi politica şi treceţi la treabă!

• Aflăm din “Lumea Justiţiei” că, în 2009, judecătoarea Livia Stanciu şi-a făcut o campanie de imagine pentru dobândirea “graţiei” prezidenţiale, distingându-se prin condamnarea ILEGAL─é a fostului primar de Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău. Pe de o parte, nelegalitatea a fost recunoscută prin comunicat public emis de chiar ministrul justiţiei în funcţie la acea dată, Cătălin Predoiu iar, pe de altă parte, condamnarea lui Mircia Gutău a fost un alibi pentru arestarea preventivă şi apoi menţinerea în arest a senatorului Cătălin Voicu, menţinere în arest care a avut - între altele - rolul de a împiedica demiterea guvernelor Boc prin numeroasele moţiuni de cenzură.

• Se ştie că Adi de la Vâlcea cântă mai mult la nunti, botezuri sau petreceri private. In lumea artistilor, se spune ca Adi de la Valcea incaseaza in jur de 6.000 - 6.500 de euro la o nunta. ÔÇ£Este adevarat ca eu merg mai mult la nunti, botezuri. Si cred ca multi artisti procedeaza la fel, pentru ca acolo se castiga mai bine. Am in jur de 2 - 3 spectacole in weekend”, a declarat cantaretul pentru WOWbiz.ro. Desi castigul lui lunar se ridica la sume de aproximativ 50.000 de euro din concerte, si cheltuielile solistului sunt mari. Reporterii WOWbiz.ro au aflat ca toate cheltuielile lui Adi de la Valcea ajung chiar si la 10.000 de euro lunar, bani care se duc pe facturi, mancare, nevoi personale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe