Ion Cîlea falimentează CET Govora

luni, 5 noiembrie 2012

De ce este de acord Mihai Bălan cu măsurile politice aberante?

Ion Cîlea falimentează CET Govora

• De ce tac sindicatele de la CET Govora?

Angajaţii CET Govora trebuie să ştie ce li se pregăteşte de către oamenii politici iresponsabili! Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, poate falimenta societatea de distribuţie a agentului termic în municipiul Râmnicu Vâlcea, CET Govora. Din considerente exclusiv politice Cîlea a dispus furnizarea de energie electrică GRATIS combinatului OLTCHIM de către CET Govora. Măsura este ABERANT─é şi ABUZIV─é în aceste vremuri de criză şi poate provoca colapsul economic la unul dintre puţinii agenţi economici care mai funcţionează pe Platforma Industrială Sud Râmnicu Vâlcea. Tulburător, uluitor şi de neînţeles este faptul că la măsurile ABERANTE adoptate de preşedintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea, achiesează şi directorul general al CET-ului (şi interimar la Oltchim), Mihai Bălan, cel care a intrat într-o veritabilă stare de silenzio stampa în ultimele săptămâni.

Nu înţelegem DE CE SPECIALISTUL MIHAI B─éLAN A INTRAT ÎN ACEST JOC POLITIC? Adevărul este că se doreşte de către actuala Putere politică susţinerea în mod artificial “în viaţăÔÇ£ a unor instalaţii din Oltchim pentru a traversa campania electorală fără incidente sindicale şi de altă natură la combinat. CET Govora nu poate furniza energie electrică la nesfârşit fără a încasa vreun bănuţ, ar fi un NON SENS ECONOMIC, care ar duce inevitabil la FALIMENT!

Dacă CET Govora ar ajunge în situaţia nefericită de a sucomba financiar, populaţia municipiului Râmnicu Vâlcea ar rămâne fără apă caldă şi căldură, ca să nu mai vorbim de miile de vâlceni care nu vor mai avea locuri de muncă. Să dea Dumnezeu să nu fie aşa!

(Tiberiu Pîrnău) 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe