Grija USL faţă de Arpechim şi Oltchim - un teatru fals!

luni, 5 noiembrie 2012

Grija USL faţă de Arpechim şi Oltchim - un teatru fals!

Iritat pe buna dreptate de faptul ca USL incearca sa fure startul in campania electoral, senatorul Andrei Florin Mircea a facut cateva precizari legate de temele de campanie pe care le-au lansat contracandidatii de la USL. Acesta s-a declarat uimit ca acelasi PSD care a privatizat defectuos si total in defavoarea romanilor Petromul acum vine sa se vaite si sa planga de mila acelorasi cetateni care au de suferit fix de pe urma actiunilor PSD de acum cativa ani:

“Obiectivul USL spune o tema falsa a dansilor de campanie este sa atragem investitii publice si private. Este foarte bine daca se intampla acest lucru, dar sa raspunda la un singur lucru. Pana sa atragem investitiile, sa raspundem la problema Arpechimului. Cum vede guvernarea USL solutionarea problemei de la Arpechim? Ne intoarcem un pic in trecut ca sa evitam probleme de tipul, dar guvernarea PDL ce a facut? Și va aduc aminte ca situatia de azi a Arpechim de datoreaza vanzarii Petrom, pentru ca atunci cand a fost vandut Petrom de Guvernul Nastase a fost vandut si Arpechim OMV-ului. In aceste conditii, OMV, ca societate, nu are interes sa vanda pentru ca si-ar dezvolta un contraconcurent in distributia de benzina. Prefera sa il distruga si sa-l taie pe bucati ca sa nu imparta piata cu un alt concurent. Intrucat aceasta problema este generata de un guvern PSD si actuala guvernare ii cuprinde, ar fi bine sa se dea un raspuns cu privire la binele cetatenilor.”

USL a declarat in repetate randuri ca va rezolva problema Arpechim si a Oltchim insa, la acest moment, nu face altceva decat sa cumpere liniste pentru inca o luna de zile cu salariile angajatilor de pe cele doua platforme. Alte mii de anagajti care au fost disponibilizati nu au uitat tehnicile de lucru ale PSD si faptul ca pana la urma, dincolo de minciunile de campanile, PSD stie sa faca un singur lucru, sa te disponibilizeze, sa te dea afara, sa vanda la fier vechi si sa faca averi din terenurile de sub platformele petrochimice sau fostele fabrici. (www.criterii.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe