Echipa CSM Râmnicu Vâlcea păstrează lanterna

luni, 17 septembrie 2012

Fotbal Liga a II-a

Echipa CSM Râmnicu Vâlcea păstrează lanterna

• cu un portar demn de “Cascadorii râsului”, gruparea din Zăvoi a cedat a doua partidă din acest sezon şi rămâne singura echipă fără puncte

CS Municipal a pornit cu şansa a doua în faţa echipei FCM Târgu Mreş în cea de-a treia etapă a eşalonului secund. După ce au stat o tură şi au pierdut clar la Piteşti, elevii lui Schumancher au primit vizita uneia dintre favoritele la promovare dar au sperat într-un succes, mai ales că ardelenii pierduseră la cealaltă formaţie din Vâlcea, Damila Măciuca.

Toma, portarul care stă numai pe linia porţii

Încă din startul întâlnirii, oaspeţii de la FCM Târgu Mureş au demonstrat că au venit în Zăvoi pentru toate cele trei puncte. În minutul 15, portarul vâlcenilor, Toma, nu iese la o minge în careul mic dar Cristea şutează mult peste poartă din situaţie ideală. Peste numai un minut, Toma rămâne tot ţintuit pe linia porţii la o nouă centrare şi tot atacantul ardelean este singur cu poarta goală dar luftează ca un începător şi scorul rămâne neschimbat. Cum ulciorul nu merge la apă de prea multe ori în minutul 23 nu mai scăpăm, Scenariul este identic cu primele două ocazii. Bravul portar al municipalilor este spectator la o centrare la care orice junior ieşea fără probleme şi Precum punctează nestingherit de la distanţă de 2,3 metri. Spectatorii vociferează, îl ceartă rău pe acţionarul Cătălin Rufă dar nu au prea mult timp pentru că peste numai trei minute avea să fie 0-2. V-aţi prins, Toma nu iese pe centrare şi ghinionistul primelor faze, Cristea, îndeplineşte cu capul o simplă formalitate. La pauză 0-2 şi speranţe aproape zero pentru un rezultat pozitiv.

Cu un gol nu se face primăvară

În repriza secundă jocul vâlcenilor s-a schimbat radical. La numai trei minute de la reluare Văduva a redus din handicap după o bâlbâială a lui Mkongue şi CS Municipal avea timp suficient la dispoziţie pentru a egala şi chiar pentru a se impune. După ce Cristea a mai ratat o ocazie singur cu Toma, timp d 25 de minute municipalii au dominat copios şi au mai ratat câteva oportunităţi de a puncta dar tabela de marcaj nu s-a mai modificat şi FCM Târgu Mureş s-a impus al limită, 2-1. CSM rămâne pe ultimul loc al clasamentului cu zero puncte. În runda viitoare elevii lui Schumancher vor sta din nou, vor păstra lanterna roşie a clasamentului şi în cazul în care vor retrograda cinci echipe se anunţă nori negi în Zăvoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe