Corabia Oltchim se scufundă, ╚Öobolanii fug

joi, 6 septembrie 2012

Corabia Oltchim se scufundă, ╚Öobolanii fug

Cel mai influent om din jude╚øul Vâlcea în ultimii 20 de ani, Constantin Roibu, fuge astăzi de la Oltchim după ce a distrus combinatul în folosul căpu╚Öelor ╚Öi al clubului de handbal.

Roibu ia după el ╚Öi directorii, mai bine zis complicii cu care a realizat, în timp, falimentarea Oltchim. Sunt sigur că oamenii au conturile pline, nu-╚Öi fac probleme pentru ziua de mâine.

Mituind presa centrală ╚Öi locală vreme de două decenii, decizând în chestiuni cum ar fi candidaturile pentru posturile de paramentari ╚Öi primari, prefect ╚Öi inspector ╚Öef la Poli╚øie, pre╚Öedinte de consiliu jude╚øean ╚Öi ╚Öef al SRI, Roibu este responsabilul moral ╚Öi material al decăderii uneia dintre cele mai mari întreprinderi de stat din toate timpurile.

Acum, Roibu ╚Öi directorii săi fug ca ╚Öobolanii de pe corabia Oltchim, fiindcă aceasta se scufundă.

O manipulare de ultimă oră a muncitorilor min╚øi╚øi ani de-a rândul e singura lor speran╚øă de reîntoarcere, fiindcă băie╚øii î╚Öi făcuseră planul să rămână ╚Öi după privatizare, fiindcă doar ei ╚Ötiu cifrul diverselor afaceri.

Vom vedea ce se întâmplă, dar un lucru este cert ╚Öi anume că dacă Roibu dispare din via╚øa publică ╚Öi economică, atmosfera în Vâlcea va deveni mult mai respirabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe