Sparle si soparle 16 august 2012

joi, 16 august 2012

Sparle si soparle 16 august 2012

• Era pe timpuri un golan cunoscut în tot oraşul. Un interlop aflat în evideţe la Miliţie. Acum, ajuns la aproape 60 de ani, Pătraşcu N., poreclit ┬½ Omul Negru ┬½ a ajuns din nou să violenteze ( deocamdată verbal) femei, să le ameninţe, să le înjure şi să bată în stradă ! Dacă poliţiştii sunt interesaţi de caz le stăm la dispoziţie cu informaţii şi martori !

• În atenţia actualilor edili ai municipiului Râmnicu Vâlcea ! Le propunem o plimbare, pe jos, ziua pe porţiunea dintre sediul BCR şi Spitalul 2. E normal să arate aşa o stradă aflată în imediata apropiere a primăriei ?

• Cu ce se ocupă cea mai plimbată funcţionară (prin ţări străine) din Primăria Râmnicului? Ce post are ea cum de au păstrat-o mai mulţi edili? Care sunt relaţiile ei de ┬½cultură ┬╗ cu oamenii de afaceri, cu politicienii, cu prietenii din partide... Toate acestea înt-un reportaj politico monden...De toamnă !

• Miercuri, de Sfântă Mărie, zeci de parohii din Vâlcea au încasat sume uriaşe vânzând lumânări, primind bani pentru acatiste, spovedanii, împărtăşanii şi ale servicii religioase. Domnii de la Finanţe au idee la cât se ridică evaziunea fiscală din judeţ făcută ieri de preoţii care au încasat bani cu sacul fără a declara aceste venituri ? Punem pariu că nu ştiu şi că nici nu îi interesează !

• Compania de transport Normandia din Horezu a dat lovitura de marketing a vieţii lor: celebrul fotbalist Lionel Messi, împreună cu echipa FC Barcelona, a fost transportat sâmbătă prin Bucureşti cu un autocar al acestei societăţi, cu ocazia meciului amical disputat cu Dinamo Bucureşti. Din câte s-a auzit, această “mutare” a fost posibilă datorită prieteniei dintre Adrian Thiess, patronul companiei “Thiess Holding”, şi asociaţii francezi ai firmei Normandia, Bernard şi George Malherbe. Mai precizăm doar că asociatul român al companiei Normandia este Gabriel Pavelescu, iar societatea Thiess Holding a organizat meciul amical de pe stadionul “Naţional Arena”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe