Foştii pedelişti au acaparat puterea la UNPR Râmnicu Vâlcea

luni, 6 august 2012

• Deputatul Mazilu şi-a luat mâna de pe ei?

Foştii pedelişti au acaparat puterea la UNPR Râmnicu Vâlcea

În data de 2 august 2012 UNPR-istii din Ramnicu Valcea şi-au ales noua conducere a organizaţiei municipale, care va functiona vreme de 4 ani. Conform statutului acestei formatiuni politice Biroul Permanent Local este format din presedinte, un primvicepresedinte, un secretar- trezorier, 11 vicepresedinti si 14 secretari.

Cei peste 80 de membri prezenti la sedinta l-au votat in unanimitate pe Eusebiu Veţeleanu pentru funcţia de preşedinte, pe Gabriel Catrinescu in functia de primvicepresedinte si pe Ion Bajan in functia de secretar- trezorier. Prin vot secret au fost alesi si vicepresedintii si secretarii, din rindul primilor facand parte generalul Târdea Dumitru, inginerul Botea Mihai si economistul Nuică Ionut. Din partea organizatiei judetene, la aceasta sedinta a participat avocatul Grigore Petre, in calitate de vicepresedinte si consilierul judetean Filip Teodosie.

“Le multumesc colegilor pentru increderea acordata. Sunt convins ca vom face echipa buna,iar pana la sfarsitul acestui an vom desavarsi organizatia astfel incat sa devenim o forta politica importanta in Ramnicu Valcea. Sunt bucuros ca din noua echipa fac parte oameni care in campania electorala din acest an au muncit mult si s-au dedicat trup si suflet pentru a obtine un rezultat bun. Lor le datorez faptul ca avem 4 consilieri municipali la primarie,iar pentru functia de primar am obtinut peste 12500 de voturiÔÇ£ ÔÇô a declarat Eusebiu Veţeleanu.

Mircia Gutau a fost numit presedinte de onoare al organizatiei municipale a UNPR. La finalul sedintei Eusebiu Veteleanu a desemnat si un purtator de cuvant al noi echipe in persoana tanarului Alex Brad, candidat la functia de consilier municipal pe listele UNPR.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe