Emilian Frâncu, un primar de nota 10 pentru... pensionari

joi, 16 august 2012

Emilian Frâncu, un primar de nota 10 pentru... pensionari

Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi APAVIL, s-au deplasat marţi, 14 august 2012, la sesizările cetăţenilor, în mai multe zone din oraş pentru a verifica stadiul lucrărilor de asfaltare şi canalizare de pe străzile General Magheru, Matei Basarab şi Ostroveni.
La întâlnirea cu edilul local, cetăţenii de pe strada General Magheru au solicitat primarului reabilitarea parcului din spatele blocului S3 şi montarea unor bănci, mese de şah şi eventual un pavilion pentru oamenii în vârstă din zonă. În capătul de sud al blocului S2, locatarii au reclamat că parcarea este prea aproape de imobil. Reprezentanţii Primăriei i-au informat că s-a găsit o soluţie pentru remedierea acestei probleme prin spargerea betonului existent şi amenajarea un spaţiu verde.
De asemenea, pe strada General Magheru, în “zona ASIROM” au fost verificate lucrările de adâncire a alveolelor de parcare pentru ca vehiculele să nu ocupe banda de circulaţie curentă. În dialogul purtat cu locatarii de pe strada General Magheru, primarul Emilian FRÂNCU le-a comunicat faptul că aici urmează să se înceapă lucrări de refacere a covorului asfaltic pe partea carosabilă şi pe trotuar.
Pe strada Matei Basarab s-au verificat sesizările cetăţenilor nemulţumiţi de faptul că le sunt inundate curţile de fiecare dată când plouă. Reprezentanţii APAVIL au promis să rezolve problema în cel mai scurt timp.
De asemenea, primarul Emilian Frâncu s-a deplasat împreună cu reprezentanţii DADP şi APAVIL pe strada Ostroveni pentru a verifica stadiul lucrărilor de canalizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe