Accidente rutiere produse în judeţul Vâlcea în ziua de marţi

joi, 2 august 2012

Poliţiştii cercetează moartea suspectă a unui bărbat din comuna Suteşti

Marţi, 31 iulie, ora 14.46, poliţiştii Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Suteşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către B. Marina, din comuna Lungeşti, cu privire la faptul că Marian C., de 67 ani, din comuna Lungeşti a fost găsit decedat, în punctul “Frumuşica”. Cu ocazia cercetării la faţa locului, echipa operativă a stabilit că bărbatul a încărcat un atelaj hipo cu nisip, iar la întoarcere pe o pantă a căzut şi atelajul hipo a trecut peste el. În urma leziunilor provocate, acesta a decedat. Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului municipiului Drăgăşani în vederea efectuării necropsiei. În cauză se efectuează cercetări cu privire la stabilirea cauzelor decesului lui C. Marin.

Accidente rutiere produse în judeţul Vâlcea în ziua de marţi

La data de 31 iulie, în jurul orei 21.30, M. Adelin, în vârstă de 28 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea a condus un autoturism marca Dacia pe DN 7, iar la km 195+600 m, nu a acordat prioritate de trecere Elenei S., de 60 de ani, din municipiul Târgu Jiu, judeţul Gorj, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal fiind acroşată cu oglinda retrovizoare stânga. Din accident a rezultat rănirea pietonului, primind diagnosticul de contuzie cot drept cu hematom, în urma transportării la Spitalul judeţean Vâlcea. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i-a fost recoltată şi o probă biologică de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Tot în aceiaşi zi, în jurul orei 22.35, poliţiştii vâlceni au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 7, la km 224+370 m. În baza sesizării, echipa operativă s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care a constatat că M. Gigel, în vârstă de 46 ani, din comuna Pleşoiu, judeţul Olt a condus un autoturism marca Dacia, din direcţia Râmnicu Vâlcea spre Sibiu, iar într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta nu a păstrat distanţa de siguranţă în mers faţă de un alt autoturism Skoda, condus de I. Traian, de 22 de ani, din comuna Drăgăneşti, judeţul Olt, care circula în faţa sa şi care a oprit brusc din cauză că pe banda sa de mers se afla o parte dintr-un cauciuc, moment în care a fost lovit de autoturismul Dacia în partea spate. Din accident a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, M. Gigel, diagnosticat cu traumatism cu fracturi costale şi rănirea uşoară a Florentinei M., pasageră în acelaşi autoturism, care a fost diagnosticată cu politraumatism prin accident rutier, TCC acut, TCF contuzie mandibulara, contuzie şi escoriaţii genunchi drept şi gambă stânga. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi li s-au recoltat şi probe biologice de sânge.

• În comunele Câineni şi Racoviţa,
Acţiune a poliţiştilor pentru prevenirea şi combaterea faptelor prevăzute de Codul Silvic

Marţi, 31 iulie, la ora 21.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Racoviţa au efectuat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii transportului de material lemnos pe raza comunelor Racoviţa şi Câineni, ocazie cu care a fost oprit în trafic pe DJ 703 un autoturism marca Dacia, condus de C. Gheorghe, din localitatea Racoviţa. În urma controlului autovehiculului s-a constatat că bărbatul transporta 0.8 mc material lemnos, esenţă carpen, fără a avea documente legale de transport. Totodată, în urma verificării în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a stabilit că inspecţia tehnică periodică a autovehiculului era expirată. În consecinţă, s-a procedat la sancţionarea contravenţională a conducătorului auto conform art. 19, alin.1, lit. b din Legea 171/2010 şi confiscarea cantităţii de material lemnos. De asemenea, s-a luat măsura sancţionării contravenţionale a conducătorului auto conform prevederilor legale din OUG 195/2002, respectiv este interzisă circulaţia pe drumurile publice a vehiculelor care nu corespund din punct de vedere tehnic, a celor al căror termen de valabilitate a inspecţiei tehnice periodice a expirat, precum şi a celor neasigurate pentru răspundere civilă pentru caz de pagube produse terţilor prin accidente de circulaţie, respectiv sancţionarea de la 9 la 20 puncte amendă din OUG 195/2002 şi reţinerea certificatului de înmatriculare conform art. 102, alin.1 pct.1.

• În comuna Bujoreni,
Poliţia a alergat după un “găinar” care a furat... un radiocasetofon

În data de 30 iulie, poliţiştii Secţiei nr.1 Poliţie Rurală Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la sustragerea unui radiocasetofon dintr-un garaj, din comuna Bujoreni. Cu ocazia deplasării la faţa locului, echipa operativă a constatat că în data de 30 iulie, în jurul orelor 15.30 persoane necunoscute au pătruns în garajul părţii vătămate, G. Constantin şi profitând de faptul că uşile de acces ale garajului erau deschise au sustras un radiocasetofon. În urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că principalul suspect al furtului este O.A., în vârstă de 13 ani, din localitate. Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate, valoarea acestuia urmând a fi stabilită în cursul anchetei penale. În cauză s-au întocmit acte procedurale şi se efectuează cercetări faţă de minor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

O “telenovelă” s-a consumat în Drăgăşani sub ochii poliţiştilor

Luni, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Drăgăşani au fost sesizaţi prin SNAU 112 de către A. Eugenia, din municipiul Drăgăşani, cu privire la faptul că l-a găsit pe vecinul său, D. Marian căzut, în stare de inconştienţă. În baza sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Drăgăşani care a constatat că bărbatul, în vârstă de 41 ani, din municipiul Drăgăşani a plecat în vizită la tatăl său în comuna Ștefăneşti, întorcându-se în jurul orei 00.30, după ce a consumat băuturi alcoolice. Bicicleta cu care s-a deplasat a fost găsită avariată în faţă locuinţei, având şi urme de sânge. Bărbatul a fost transportat la spital în vederea acordării primelor verificări de specialitate. Astfel, s-a stabilit că bărbatul prezenta o plagă la nivelul toracelui înţepată, de origine necunoscută. Din cauza stării de inconştienţă a acestuia şi a necesităţii de investigaţii suplimentare, D. Marian a fost trimis la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde s-a stabilit că acesta este în afara oricărui pericol. Victima revenindu-şi din starea de inconştientă a declarat că nu a fost victima vreunei agresiuni, medicii stabilind diagnosticul de plagă înţepată, superficială, toracică, nefiindu-i pusa în pericol viaţa. În urma cercetărilor, care au fost continuate de către poliţişti, s-a stabilit că, la întoarcerea din vizită, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul s-a oprit la locuinţa lui C. Mihaela, de 36 de ani, din municipiul Drăgăşani. A intrat în curte şi a încercat să pătrundă în locuinţa acesteia, motiv pentru care Mihaela C. i-a solicitat acestuia să părăsească locuinţa. Deoarece bărbatul nu a dorit să plece, între aceştia a început un conflict. Bărbatul a agresat-o fizic pe Mihaela C., care la rândul ei l-a înţepat cu un obiect tăietor în zona pieptului. Văzând că rana începe să sângereze, D. Marian s-a speriat şi a părăsit, în grabă, locuinţa femeii în cauză, acesta ajungând, ulterior, la vecina sa. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Drăgăşani pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe