833 firme mijlocii şi mici vâlcene datornice, publicate pe Internet

joi, 2 august 2012

833 firme mijlocii şi mici vâlcene datornice, publicate pe Internet

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Vâlcea a actualizat Lista societăţilor comerciale care înregistrau obligaţii restante faţă de bugetele: de stat, asigurărilor sociale de stat, fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate, asigurărilor de şomaj, precum şi cuantumul acestor obligaţii restante la 30 iunie 2012 şi neachitate până la data publicării, în temeiul prevederilor Titlului I - Transparenţa informaţiilor referitoare la obligaţiile bugetare restante din Cartea I - Reglementări generale pentru prevenirea şi combaterea corupţiei din Legea nr. 161/2003.
Lista poate fi consultată pe websiteul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, la adresa www.anaf.ro, secţiunea Servicii online, categoria Obligaţii restante către bugete, din prima pagina.
 
I. La Bugetul general consolidat au fost publicaţi 833 contribuabili mijlocii şi mici care înregistrau la 30 iunie a.c. restanţe de 17, 79 mil.lei.
La Bugetul de stat au fost publicaţi 819 contribuabili mijlocii şi mici care aveau obligaţii restante de 12,78 mil.lei, care se află în una din următoarele situaţii:
- 803 se află în procedura de executare silită pentru recuperarea unor creanţe de 10,36 mil.lei;
- 8 au în derulare înlesniri la plată a unor obligaţii restante pentru suma de 2,25 mil.lei;
- 8 au solicitat compensarea obligaţiilor restante pentru suma de 0,17 mil.lei;
Pentru obligaţiile faţă de Bugetul asigurărilor sociale de stat au fost publicaţi 233 contribuabili mijlocii şi mici care înregistrau restanţe de 3,68 mil.lei, din care:
- 222 se află în procedura de executare silită pentru recuperarea unor creanţe de 1,99 mil.lei;
- 5 au solicitat compensarea obligaţiilor restante pentru suma de 0,15 mil.lei;
- 6 au în derulare înlesniri la plată a unor obligaţii restante pentru suma de 1,54 mil.lei.
Obligaţiile la Bugetul Fondului asigurărilor de sănătate sunt în sumă de 1,22 mil.lei şi provin de la 223 contribuabili mijlocii şi mici, astfel:
- 211 se află în procedura de executare silită pentru recuperarea unor creanţe în sumă de 0,68 mil.lei;
- 6 au solicitat compensarea obligaţiilor restante pentru suma de 0,06 mil.lei;
- 6 au în derulare înlesniri la plată a unor obligaţii restante pentru suma de 0,48 mil.lei.
Pentru obligaţiile faţă de Bugetul asigurărilor sociale de şomaj au fost publicaţi 202 contribuabili mijlocii şi mici care înregistrează obligaţii restante de 0,10 mil.lei, în structura:
- 191 se află în procedura de executare silită pentru obligaţii restante în sumă de 0,06 mil.lei;
- 5 au solicitat compensarea obligaţiilor restante pentru suma de 0,01 mil.lei;
- 6 au în derulare înlesniri la plată a unor obligaţii restante pentru suma de 0,03 mil.lei.
 
II. La 30 iunie a.c., marii contribuabili preluaţi în administrare de Direcţia Generală de Administrare a Marilor Contribuabili Bucureşti (DGAMC), conform Ordinului ministrului Finanţelor Publice nr. 343/2005, cu modificările şi completările ulterioare, în cazul în care au fost înregistrate restanţe, au fost publicaţi de DGAMC Bucureşti.
 
III. Nu au fost publicaţi pe websiteul Ministerului Finanţelor Publice, conform Ordinului ministrului Finanţelor Publice nr. 551/2003: microîntreprinderile clasificate conform Legii nr. 346/2004, modificată; contribuabilii persoane juridice pentru care a fost declanşată procedura insolvenţei, reglementată de Legea nr. 85/2006, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi contribuabilii care au contestat debitele şi au exercitat căile legale de atac.
 
IV. Următoarea actualizare se va face până la data de 31octombrie 2012, pentru debitele restante la 30 septembrie a.c., conform art. 3 din Ordinul ministrului Finanţelor Publice nr. 551/2003.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe