USL a încercat să fraudeze referendumul la Vâlcea

duminică, 29 iulie 2012

USL a încercat să fraudeze referendumul la Vâlcea

• reprezentanţii USL de la secţia de votare din Tătărani ÔÇô oraşul Băbeni, prinşi în timp ce ştampilau mai multe buletine de vot, pe care încercau să le introducă în urnă

Reprezentanţii USL dintr-o secţie de votare din oraşul Băbeni au încercat să fraudeze la referendum. Concret, duminică, 29 iulie 2012, Poliţia oraşului Băbeni a fost sesizată cu privire la producerea unui incident la o secţie de vot. În comunicatul de presă emis de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vâlcea se arată: “Un membru al unei secţii de votare a fost surprins având asupra sa mai multe buletine de vot, pe care era aplicată ştampila cu menţiunea VOTAT. Persoana respectivă a fost reclamată de un alt membru. Procesul de vot a fost suspendat în intervalul orar 13:38-14:25. O echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului, pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt.ÔÇ£ Din cercetările ulterioare a reieşit faptul că două persoane au fost implicate în tentativa de fraudare.

Nu este primul incident de acest gen semnalat până duminică la prânz în judeţul Vâlcea. Alte incidente au fost sesizate mai ales de PDL, majoritatea legate de turismul electoral sau de votul multiplu.
În urma acestui incident, prima reacţie a venit de la preşedintele PDL Vâlcea, Dorel Jurcan: “Incidentul a avut loc la Secţia nr. 116 din oraţul Băbeni. În urma acestor acţiuni ilegale ale USL-ului de la Băbeni vă anunţ oficial că vom face plângeri penale la Poliţia şi Parchetul Vâlcea. Cele două persoane care au încercat să introducă ilegal buletinele de vot în urnă sunt Daniela Șoică şi Maria Găinuşă, de la organizaţiile locale ale PSD şi PNL. Potrivit legii, cele două doamne trebuiau evacute definitiv din secţia de votare respectivă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe