Mugur Isărescu a vândut vin de peste 2 milioane de lei

duminică, 29 iulie 2012

Mugur Isărescu a vândut vin de peste 2 milioane de lei

Măr SRL, firma de vinuri a guvernatorului BNr Mugur Isărescu a avut o cifră de afaceri în 2011 de peste două milioane de lei, conform datelor raportate la Finan╚øe.

Astfel, Isărescu a avut o cifră de 2.098.735 de lei, în timp ce profitul realizat a fost de aproape 400 de mii de lei, în scădere de la 619 mii lei. 

Cifra de afaceri a firmei de vinuri a guvernatorului BNR aproape s-a dublat fa╚øă de 2010, de la 1,168 milioane de lei la 2,098 milioane de lei.

Mugur Isarescu: "Am în╚øeles, prin firma mea, că nu este u╚Öor să faci afaceri "în sens pozitiv" în România ÔÇ¿ÔÇ¿Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, spunea în urmă cu ceva timp ca a înteles din activitatea firmei sale ca nu este usor sa faci afaceri "în sens pozitiv" în România, adică să se creeze locuri de muncă, să se platească salarii ╚Öi impozite, în contextul birocra╚øiei ridicate ╚Öi al numărului mare de impozite.

"Nu pot să spun ca business-ul merge usor. Vinăria aceasta, podgoria asta micu╚øă, m-a apropiat foarte mult de lumea de afaceri ╚Öi am inteles dinăuntru. Nu eu conduc firma pentru că nu am voie prin lege, dar mă implic, că sunt ac╚øionarul principal. Uitându-mă la cifre ╚Öi văzând cum merg lucrurile, am în╚øeles ca nu este u╚Öor să faci afaceri în România, afaceri în sens pozitiv. Birocra╚øia este mare, există raportari absolut nenecesare ╚Öi nu se fac prin computer, trebuie să te duci de exemplu de la Drăgă╚Öani la Vâlcea cu ma╚Öina ca să depui o hârtie", a declarat Mugur Isărescu, în cadrul emisiunii "După 20 de ani", difuzată duminica la Pro TV.

Măr SRL, firma lui Mugur Isărescu, deţine 20 de hectare de viţă-de-vie în zona Drăgăşani şi produce mai multe soiuri de vin, printre care Sauvignon Blanc, Crâmpoşia strămoşească, Tămâioasă Românească, Cabernet Sauvignon. (www.capital.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe