S-a deschis Centrul pentru Promovarea Turismului

duminică, 17 aprilie 2011

S-a deschis Centrul pentru Promovarea Turismului

Centrul, unic în judeţ, îşi propune să transforme turismul într-o industrie. A fost lansat şi un ghid bilingv al oraşului, un instrument necesar în promovarea comunităţii locale în ţară şi în străinătate.

Ieri seară a fost inaugurat Centrul Municipal de Informare şi Promovare Turistică Ramnicu Valcea. Cu aceasta ocazie Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea, Arhiepiscopia Râmnicului, împreună cu mai multe instituţii culturale naţionale şi locale, au pregătit un program deosebit înainte de intrarea în Săptămâna Mare de dinaintea Paştelui. Astfel la Galeriile de Arta Artex - ora 18,30 - au fost organizate simultan mai multe manifestări printre care vernisajul de expoziţie de icoane "Drumul Crucii" si momente teatrale cu Teatrul Municipal "Ariel" - în centrul orasului (la ceas). Cu acest prilej s-a lansat oficial pagina web www.vinolavalcea.ro , un site care va promova intens turismul din judetul nostru. O camera video va transmite non-stop pe site-urile www.vinolavalcea.ro şi www.cometovalcea.ro imagini din centrul municipiului.

Aceste evenimente vor fi promovate la nivel national graţie parteneriatului incheiat cu Radio Romania Actualitati, Radio Romania Cultural si Radio Romania International. De asemenea, a fost lansata şi lucrarea "Râmnicu Vâlcea", un ghid bilingv al oraşului, instrument absolut necesar în promovarea comunităţii locale râmnicene, atât în ţară, cât şi peste hotare.

(www.adevarul.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe