Primarul Gheorghe Popa a modernizat comuna Tetoiu

duminică, 26 septembrie 2010

Primarul Gheorghe Popa a modernizat comuna Tetoiu

Primarul localităţii Tetoiu, Gheorghe Popa, are în vedere în activitatea sa zilnică toate cele şapte sate ale comunei pentru a le asigura cele mai bune condiţii de viaţă locuitorilor săi. Edilul Popa se îngrijeşte de starea drumurilor, staţii de autobuz, şcoli, iluminat public, asistenţă sanitară şi multe alele.
 
În mandatul primarului Popa au fost reabilitate şcoli, drumuri, au fost realizate poduri, a fost reamenajat şi dotat dispensarul medical. Într-o fostă şcoală, administraţia locală a depus eforturi şi a reuşit  să amenajeze o bibliotecă spaţioasă dotată cu 4 calculatoare şi lucrări de valoare din literatura naţională şi universală.Tot aici a fost realizat un tele-centru dotat cu 3 calculatoare, fax şi telefon care sunt foarte utile pentru oamenii din zonă.
 
Primarul Popa ne-a mai declarat: „La Tetoiu a fost amenajat şi popasul turistic din Valea lui Grăunceanu, loc în care au fost descoperite oseminte de mamut. În satul Tepeşti avem încălzire centrală la biserică iar la bisericile din Băroiu şi Nenciuleşti avem staţii de amplificare.
 
În permanenţă am avut în vedere locaşurile noastre de cult, primăria alocând de fiecare dată sume  însemnate pentru a le sprijini, ne relatează primarul Popa Gheorghe. Mulţumesc şi pe această cale firmei SC Silvia SRL patronată de Cristian şi Doina Solomon care ne ajută de fiecare dată, chiar şi în afara contractelor, cu  maşini şi utilaje pentru a interveni prompt în sprijinul populaţiei. De asemenea şi preşedintele Consiliului Judeţean Ion Câlea cu care am fost coleg cu ani în urmă, cu toate că eu sunt liberal şi dumnealui PSD-ist, pot spune că avem o frumoasă colaborare bazată pe onestitate şi respect.“ – a precizat Gheorghe Popa, primarul din Tetoiu. (O.A.)
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe