Sparle si soparle

miercuri, 16 decembrie 2009

Sparle si soparle

• Primarul din Bujoreni, Alexandru Roşu, continuă să-i facă jocurile lui Crinu Popescu, patronul de la Rovimet SA. După ce în urmă cu vreo doi ani a făcut un imens scandal cu blocul de locuinţe de lângă Muzeul Satului, Crinu Popescu l-a „uns” acum pe Alexandru Roşu să-i aprobe în Consiliul Local Bujoreni propunerea privind avizarea PUZ „Locuinţe colective + 7E”, punctul Vatra Casei.

• Preşedintele României, Traian Băsescu, a pensionat pe bandă rulantă magistraţi din justiţia vâlceană. Zilele trecute, acesta a semnat decretele de „trecere în rezervă” a următorilor magistraţi: Mariana Ciorei, preşedintele Secţiei Civile din Tribunalul Vâlcea; Nicolae Popescu, procuror la Parchetul Brezoi; şi Luminiţa Petrescu, judecător la Tribunalul Vâlcea.

• La Agenţia de Protecţie a Mediului Vâlcea, actele oficiale continuă să aibă la rubrica director executiv numele lui... Gheorghe Radu. Acesta a fost aruncat peste bord încă de acum două luni, însă oamenii din instituţie păstrează această titulatură pentru fostul primar din Ocnele Mari, cu toate că alte persoane semnează în locul fostului director APM Vâlcea.

• Jenant! Ion Cîlea şi Dumitru Persu, liderii (încă) ai PSD Vâlcea, au spus zilele trecute că preşedintele Traian Băsescu a câştigat datorită voturilor din diaspora. Cei doi dinozauri comunişti nu văd bârna din ochii lor şi nu-şi dau seama acum că Mircea Geoană a pierdut pe mâna lui, fiind împins în prăpastie de echipa Vântu – Hrebenciuc – Vanghelie – Ion Iliescu – Liviu Dragnea.

• Primarul „tatuat” din Călimăneşti, Ilie Amuzan, se răzbună acum pe cei care au refuzat să voteze la 6 decembrie marioneta politică numită Mircea Geoană. Mai deunăzi, „Ilie de la Prăvălie” a dat dispoziţie ca Primăria Călimăneşti să nu mai plătească ajutoarele sociale către romii din zona Jiblea, pentru că în acest cartier a ieşit învingător... Traian Băsescu. Nici comunitatea de romi din Jiblea nu s-a lăsat mai prejos şi a anunţat că îl va reclama pe primarul Ilie Amuzan la instituţiile naţionale şi internaţionale de combatere a discriminării rasiale.

• În timpul campaniei electorale, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, a inaugurat o porţiune de drum asfaltat în comuna Vaideeni pentru care... nu s-a organizat o licitaţie. Lucrarea a fost executată pe „ochi frumoşi” de către firma Strabag (în care este implicat fostul vice Nicolae Pătru) la un anumit preţ, iar apoi a fost organizată licitaţia câştigată bineînţeles de firma Strabag la un „cost” de patru ori mai mare. Vom reveni cu amănunte!

• Oameni importanţi din conducerea PSD şi PNL Vâlcea se gândesc tot mai serios să părăsească partidele pentru a se înscrie la PD-L Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe