Ion Cîlea a lăsat Comisia tehnică de urbanism doar cu 7 membri

luni, 28 decembrie 2009

Ion Cîlea a lăsat Comisia tehnică de urbanism doar cu 7 membri

Pentru a mai diminua cheltuielile, dar şi pentru a plăti nişte „poliţe politice”, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, a decis să dea afară mai mulţi membri ai Comisiei tehnice de amenajare a teritoriului şi urbanism. Astfel, din 26 de membri, comisia a rămas de săptămâna trecută doar cu 7 membri, după ce Consiliul Judeţean Vâlcea a aprobat proiectul de hotărâre privind reorganizarea Comisiei tehnice de amenajare a teritoriului şi urbanism. Drept urmare, comisia va avea următoarea componenţă: Adrian Ciocănău – preşedinte, Doina Negoiţă, Constantin Popescu, Alexandru Suciu, Cristian Dinulescu, Ion Ioan şi Cristinel Vlad – membri.

În urmă cu mai mulţi ani, în coordonarea preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea a fost constituită Comisia tehnică de amenajare a teritoriului şi urbanism, ca organ consultativ cu atribuţii de avizare, expertizare tehnică şi consultanţă. În conformitate cu prevederile din Legea nr. 350/2001, această comisie a fost formată din specialişti din domeniul amenajării teritoriului şi al urbanismului şi din reprezentanţi ai instituţiilor tehnice, economice, sociale şi de protecţie a mediului cu care administraţia publică locală colaborează pentru desfăşurarea activităţilor de amenajare a teritoriului şi de urbanism. Prin modificările aduse Legii nr. 350/2001, Comisia tehnică de amenajare a teritoriului şi urbanism este formată din specialişti din domeniul amenajării teritoriului şi al urbanismului, secretariatul comisiei fiind asigurat de structura de specialitate din subordinea arhitectului-şef.

Comisia tehnică de amenajare a teritoriului şi urbanism avizează din punct de vedere tehnic, documentaţiile de amenajare a teritoriului şi de urbanism precum şi studiile de fundamentare sau cercetările prealabile. Având în vedere aceste prevederi legale, s-a impus reorganizarea Comisiei tehnice de amenajare a teritoriului şi urbanism, constituită în coordonarea preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea. (P.C.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe