Consiliul Judeţean Vâlcea este o instituţie suprapolitizată de PSD

luni, 7 decembrie 2009

• Romulus Bulacu declară:

Consiliul Judeţean Vâlcea este o instituţie suprapolitizată de PSD

După nici 24 de ore de la votul din Consiliul Judeţean Vâlcea, Romulus Bulacu, fostul şi actualul vicepreşedinte al instituţiei, a ieşit public şi a acuzat noua alianţă PSD-PNL, formată la nivelul CJ Vâlcea, că l-a revocat din funcţie pe criterii politicianiste. „Vreau să vă anunţ că deja grupul de consilieri PD-L este în opoziţie la Consiliul Judeţean Vâlcea. Lipsa de continuitate la nivelul conducerii poate aduce unele prejudicii CJ Vâlcea. Când veneam în instituţie vedeam peste tot roşu. Este o chestiune inconfortabilă să vezi pe toate holurile şi în unele încăperi afişe cu PSD.

În perioada cât am fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea, regret că nu am reuşit să contribui mai mult la retehnologizarea şi rentabilizarea unităţilor economice din subordinea instituţiei. În special, RAJDP Vâlcea este o unitate aproape de faliment. Tot ce se întâmplă la Consiliul Judeţean Vâlcea se face prin suprapolitizare, pentru că nu este posibil ca după ani de negocieri să nu se realizeze fuziunea dintre Apavil şi Acvarim”, a declarat Romulus Bulacu, în cadrul unei conferinţe de presă, organizată joi, 3 decembrie.

Şi consilierul judeţean Iuliana Moise a confirmat că există unele nereguli la nivelul Consiliului Judeţean Vâlcea şi al RAJDP, întrucât regia este obligată să facă turnări masive de asfalt prin localităţile judeţului, fără să existe licitaţii organizate sau contracte ferme încheiate. La rândul său, consilierul Dan Fiera a anunţat că a solicitat conducerii instituţiei explicaţii suplimentare cu privire la cauzele reale care au condus la pierderea licitaţiei de 190 miliarde lei vechi de către RAJDP Vâlcea.

„La şedinţa Consiliului Judeţean Vâlcea din luna noiembrie, am solicitat date concrete şi dacă se vor găsi nereguli, se va sesiza Direcţia Naţională Anticorupţie”, a declarat Dan Fiera. În luna august 2009, la Primăria Bălceşti a fost semnat contractul de execuţie lucrări pentru modernizarea a 12,5 km din drumul judeţean DJ 651 Bălceşti-Goruneşti. Societatea de construcţii câştigătoare a contractului în valoare de 190 de miliarde lei vechi a fost desemnată SC General Trust SRL Piteşti. (P.C.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe