CET Govora investeşte şi nu concediază

duminică, 13 decembrie 2009

CET Govora investeşte şi nu concediază

• Program de modernizare de 70 de milioane de euro

Principalul furnizor de energie electrică în rândul consumatorilor industriali de apă caldă menajeră şi agent termic de încălzire a locuitorilor din municipiul  Râmnicu Vâlcea, dar şi din oraşele Băile Olăneşti şi Călimăneşti, CET Govora a aniversat, la finele săptămânii trecute, 50 de ani de existenţă. La momentul aniversar au participat aproximativ 250 de persoane din afara societăţii CET Govora, dar şi alţi 32 de reprezentanţi ai tuturor CET-urilor de pe lângă consiliile locale şi consiliile judeţene din ţara. CET Govora a demonstrat că societatea furnizează în continuare servicii de calitate.

Semnal de rezistenţă a CET-ului

Conducerea CET Govora a tras săptămâna trecută un semnal pentru toţi colaboratorii şi consumatorii că societatea, în ciuda crizei economico-financiare, nu traversează o perioadă sumbră. „Trebuie dat un semnal că CET-ul rezistă şi că lucrurile nu stau atât de rău, iar evenimentul a confirmat acest lucru”, a declarat Mihai Bălan, director general al CET Govora.

Investiţii majore pe termen lung

În baza acestei declaraţii, conducerea societăţii comerciale susţine că, în perioada imediat următoare, CET Govora va beneficia de un întreg program de retehnologizare şi modernizare a sistemelor de termoficare. „Nu mă aştept la un an foarte bun, dar investiţiile vor fi multe şi de mare amploare, având rolul de a îmbunătăţii serviciile oferite atât către colaboratori, cât şi către consumatori”, a mai spus Bălan. În acest sens, principalele investiţii vor debuta chiar în anul 2010, dar finalitatea lor va depăşi anul 2012.

În CET Govora se vor investi în următorii ani aproximativ 70 de milioane de euro. Conducerea societăţii are proiecte pentru accesarea de fonduri europene, în valoare de 58 de milioane de euro. Totodată, CET Govora va investi şi într-o centrală de biomasă, în valoare de 20 de milioane de euro. „Facem toate aceste investiţii pentru a da siguranţă consumatorilor noştri industriali, dar şi celor urbani că CET Govora este aici şi că va furniza în continuare servicii, la acelaşi standard de calitate, lucru pe care cred că l-am arătat în aceşti ani”, a mai spus directorul general Mihai Bălan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe