Atacantul Laurenţiu Boroiban a semnat cu Dacia Mioveni

miercuri, 9 decembrie 2009

După despărţirea de gruparea lui Artimon,

Atacantul Laurenţiu Boroiban a semnat cu Dacia Mioveni

Liber de contract, după ce şi-a reziliat contractul cu CSM Rm. Vâlcea, atacantul Laurenţiu Boroiban şi-a găsit imefiat un angajament. Astfel, acesta a semnat zilele trecute un contract cu Dacia Mioveni. Titular în turul campionatului în atacul echipei antrenate de Alin Artimon, alături de Dan Roman, Boroiban a marcat 7 goluri pentru formaţia vâlceană, fiind, din acest punct de vedere al treilea golgeter al Seriei B2. Un alt jucător devenit liber de contract după despărţirea de CSM Rm. Vâlcea, Marius Pasăre, care a fost şi căpitan al alb-albaştrilor în acest tur de campionat, nu a luat încă nicio decizie în privinţa viitorului său.

"Cu siguranţă că pentru mine CSM Rm. Vâlcea reprezintă un capitol încheiat. Ţin doar să-i mulţumesc în mod special antrenorului Alin Artimon, care a dat dovadă, de când este la Vâlcea, că este un om de mare caracter. Încă nu am semnat cu nimeni, am primit câteva oferte, dar nu vreau să mă grăbesc. Ştiu că se zvoneşte la Vâlcea că aş fi semnat cu diverse echipe, dar nu este nimic adevărat. Chiar dacă am fost contactat şi de cluburi din al treilea eşalon, cu siguranţă voi merge tot în Liga a II-a, simt că încă mai pot să evoluez la acest nivel câţiva ani" a declarat Pasăre. Ambii jucători, Pasăre şi Boroiiban, au fost aduşi în Zăvoi în urmă cu câteva sezoane, de la actuala divizionară C, FC Caracal.

Vacanţă până pe 8 ianuarie

După partida din ultima etapă a turului, din Zăvoi, cu FC Bihor, fotbaliştii divizionarei B, CSM Rm. Vâlcea au mai rămas la antrenamente până mâine, vneri, 10 decembriwe, când vor intra într-o binemeritată vacanmţă de iarnă. Deşi nu vor mai disputa meciuri oficiale, “municipalii” au mai rămas cinci zile în Zăvoi pentru antrenamente considerate a fi „de scoatere din regim de efort”.

Începând de vineri, jucătorii sunt liberi până pe data de 8 ianuarie 2010, atunci când sunt aşteptaţi pentru vizita medicală. Pe data de 9 decembrie vor avea loc şi testele fizice şi medicale prin care vor fi verificaţi toţi jucătorii la venirea din vacanţă. Începând cu data de 11 ianuarie 2010 se vor relua antrenamentele în regim de cantonament, cel mai probabil la stadion, a anunţat antrenorul Alin Artimon.De remarcat că, aşa cum se întâmplă cu jucătorii profesionişti, “municipalii” vor avea pe timpul vacanţei un program de pregătire personal stabilit de către antrenor, inclusiv cu referire la regimul alimentar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe