Preşedintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea, l-a strâns de gât pe şeful de post din Guşoeni

duminică, 1 noiembrie 2009

Disperare pesedistă!

Preşedintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea, l-a strâns de gât pe şeful de post din Guşoeni


• Localnicii din Guşoeni au asistat duminică la un incident violent în care au fost implicaţi Ion Cîlea şi secretarul primăriei, fratele candidatului PSD. Văzând că şeful de post din localitate nu dă curs ordinelor PSD, cei doi i-au aplicat o corecţie fizică poliţistului, aflat la datorie. Pentru infracţiunea de ultraj, preşedintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea, riscă o amendă consistentă, dar şi întocmirea unui dosar penal.

Tiberiu Pîrnău

Ion Cîlea, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea şi al Organizaţiei Judeţene a PSD, a încălcat duminică, 01 noiembrie, în mod flagrant Legea Electorală. Concret, Cîlea a fost vârful de lance al unui „comando“ electoral, chiar în ziua alegerilor pentru funcţia de primar, organizate duminică în localitatea Guşoeni. Disperat că pesedistul Nicolae Concioiu (primarul interimar) va pierde alegerile în faţa mai tânărului Remus Ioana (PD-L), Ion Cîlea a mobilizat duminică la Guşoeni peste 50 de maşini cu activişti roşii din alte localităţi, care au continuat campania electorală şi au recurs la acţiuni de intimidare a cetăţenilor din localitate. Preşedintele PSD a avut pe parcursul zilei mai multe accese de isterie şi furie îndreptate împotriva poliţiştilor din localitate, pe motiv că nu-i arestează pe „pedeliştii infractori“.

Cohorta pesedistă a terorizat efectiv populaţia micuţei comune din sudul judeţului. Ion Cîlea, liderul PSD, a folosit în campania de la Guşoeni toate mijloacele legale şi ilegale pentru a-l ajuta pe Nicolae Concioiu, candidatul PSD-ului. I-a alocat pe ultima sută de metri bani electorali. Astfel că din bugetul public al judeţului s-au scurs spre Guşoeni 600 de milioane lei pentru „tratamente întreţinere drumuri“. De asemenea, primarul interimar Concioiu a secătuit Primăria Guşoeni, folosind toate fondurile disponibile în această campanie electorală, pe care a perceput-o ca pe o luptă „pe viaţă şi pe moarte“.

Oamenii din localitate au asistat duminică la un incident violent în care au fost implicaţi Ion Cîlea şi secretarul primăriei, fratele candidatului PSD. Văzând că şeful de post din localitate nu dă curs ordinelor PSD, cei doi i-au aplicat o corecţie fizică poliţistului, aflat la datorie. Pentru infracţiunea de ultraj, preşedintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea, riscă o amendă consistentă, dar şi întocmirea unui dosar penal.

Ion Cîlea a mobilizat toate firmele de construcţii prietene în campania de la Guşoeni. Cu doar câteva zile înainte de alegeri, din pământ din iarbă verde, în localitate au apărut mai multe utilaje, care au asfaltat superficial un kilometru de drum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe