Firma Wise din Râmnicu Vâlcea va primi 1,2 mil. euro de la UE pentru semifabricate din beton

duminică, 8 noiembrie 2009
Fonduri nerambursabile

Firma Wise din Râmnicu Vâlcea va primi 1,2 mil. euro de la UE pentru semifabricate din beton

Firma Wise din Ramnicu Valcea, care produce semifabricate din beton (borduri, boltari, pavele) din 1999 si care anul trecut a inregistrat afaceri de 4,5 mil. euro, intentioneaza sa construiasca o hala de productie si sa achizitioneze utilaje, proiect pentru care ar urma sa primeasca fonduri nerambursabile de peste 1,2 mil. euro. 


Cei doi asociati ai Wise, Liviu Patru si Marian Stanciucu, au depus anul trecut proiectul "Fabrica de pavele" in cadrul Programului Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice (POS CCE) "Un sistem de productie inovator si ecoeficient".

"Intentionam sa crestem capacitatea de productie prin constructia unei fabrici moderne de la zero", spune Patru.
Proiectul care a fost semnat la sfarsitul lunii august are o perioada de implementare de doi ani. "Ne dorim foarte mult sa construim aceasta fabrica. Ne va ajuta sa reducem cheltuielile si preturile si sa crestem calitatea produselor. Cand am depus proiectul aveam in dosar inclusiv autorizatiile de constructie pentru hala, pentru ca am vrut sa fim cu un pas inainte si dosarul sa fie interesant.

As putea incepe maine constructia halei, ar trebui doar sa intocmim caietul de sarcini pentru licitatii, insa vrem sa mai asteptam sa vedem cum se misca piata anul viitor si abia apoi sa luam o decizie daca vom continua sau nu proiectul."


Principala problema cu care se confrunta in acest moment compania este ca, desi reuseste sa vanda produsele, este mai dificil sa incaseze facturile. "Platile vin greu, banii sunt cea mai scumpa marfa in aceasta perioada."

Cine ia banii:
Compania: Wise din Ramnicu Valcea
Obiect de activitate: productie semifabricate din beton (borduri, boltari, pavele), tigle 
Proiectul: "Fabrica de pavele"
Valoarea totala a proiectului: 2,3 mil. euro fara TVA 
Suma pe care o primesc de la UE: peste 1,2 mil. euro
Cifra de afaceri in 2008: 4,5 mil. Euro

Carte de vizită

Administratorii firmei, Liviu Pătru şi Marian Stanciu, extind procesul de fabricaţie prin mărirea capacităţii de producţie şi transport, investind în utilaje, autocamioane şi crearea unor noi hale de producţie. În prezent, firma dispune de spaţii de depozitare şi producţie în suprafaţă de 60000 mp.

Firma Wise a participat la numeroase târguri de profil şi a creat un lanţ de distribuţie la nivel naţional unde este prezentă cu expozoare şi marfă de stand pentru lucrări urgente în judeţele Galaţi, Satu Mare, Sibiu, Braşov, Bucureşti, Piteşti, Slatina, Târgu Jiu, Drobeta Turnu Severin, Craiova.

La Râmnicu Vâlcea, depozitul central şi fabrica se află pe strada Căzăneşti, la numărul 204. Aici fabrica dispune şi de un laborator propriu de gradul III, în care se fac încercări zilnice, cu personal calificat, astfel asigurându-se un control permanent al calităţii şi fiabilităţii. Produsele Wise sunt însoţite de o declaraţie de conformitate, astfel asigurându-se un raport de calitate al produsului similară cu a celor consacrate pe plan mondial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe