Emilian Frâncu îşi sacrifică sănătatea pentru campania lui Crin Antonescu

duminică, 8 noiembrie 2009

Emilian Frâncu îşi sacrifică sănătatea pentru campania lui Crin Antonescu

Senatorul Emilian Frâncu demonstrează prin faptele sale că se implică în campania electorală, chiar dacă nu mai este preşedinte al PNL Vâlcea de câteva luni. Cum starea de sănătate nu îi permite să facă prea mult efort, Emilian Frâncu s-a plâns în ultima conferinţă de presă de faptul că a trebuit să meargă chiar cu o branulă la mână la una dintre întâlnirile zonale ale PNL. 
„Deşi eram internat în clinica de la Călimăneşti şi acum sunt în aceeaşi stare de fibrilaţie datorită stresului din Parlament, am participat chiar cu branula la mână şi am întrerupt actul medical pentru a participa la o întâlnire zonală”, declară senatorul liberal Emilian Frâncu. Acesta susţine că a mers din casă în casă, pentru a discuta cu cetăţenii şi a-i convinge că există şi o altă variantă pentru România: Crin Antonescu. El spune că a coordonat campania de repartizare a oamenilor pe secţii de votare. 
În coasta lui Buican
După înfrângerea covârşitoare a fostului lider PNl Vâlcea, există în continuare voci care susţin că un eventual eşec al lui Buican la alegerile prezidenţiale nu l-ar deranja foarte mult pe Emilian Frâncu. Pentru că  doreşte debarcarea lui, senatorul afişează acum o relaţie de prietenie cu şeful său. „Ne consultăm în orice problemă. Există o bună comunicare între noi. Atunci când el nu poate ajunge într-un loc, mă duc eu şi invers”, spune Frâncu. 
Acesta a negat însă tot timpul că relaţia sa cu actualul preşedinte, Cristian Buican, nu ar fi una cordială deşi, în momentul în care s-a ales noul conducător, Buican nu a fost considerat de fostul lider detronat ca fiind potrivit pentru a conduce un partid. „Dacă rezultatele lui Cristian Buican nu vor fi unele pe măsura aşteptărilor, nu voi interveni, lăsând conducerea centrală a partidului sa ia măsurile care se impun”, afirmă Frâncu. 
Susţinător al … turismului ecumenic
Senatorul Frâncu este, mai nou, un susţinător al dezvoltării turismului ecumenic, depunând în acest sens şi o iniţiativă legislativă. „Pentru mine, capitolul monahal din Vâlcea a însemnat dintotdeauna o prioritate. Nu am pierdut nici o ocazie, să solicit sprijin şi să aduc bani pentru cele 92 de lăcaşe de cult din judeţ, lăcaşe de patrimoniu care ne situează pe primul loc în România în acest domeniu", a declarat Frâncu. Potrivit agendei statistice a activităţii parlamentare, senatorul PNL se află pe primul loc la iniţiative legislative depuse pe diverse domenii de activitate, cu un număr de 47. 
La nivelul declaraţiilor politice, Emilian Frâncu numără tot pe primul loc (30), iar la capitolul interpelări, senatorul liberal are 27. „Consider că interpelările mele au fost de bun simţ, am abordat probleme naţionale, dar şi probleme care privesc judeţul Vâlcea, mă refer, cum am mai spus, la sprijinirea cu fonduri a lăcaşelor de cult, la sprijinirea turismului balnear, a diferitelor lucrări de infrastructură, dar şi a spitalelor", a mai precizat Frâncu. (N.T.)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe