Sparle si soparle

duminică, 4 octombrie 2009

Sparle si soparle

• Omul de afaceri Crinu Popescu sfidează din nou instituţiile statului, în încercarea de a se sustrage de la plata către bugetul de stat a unor taxe şi impozite. Numai că patronului de la Rovimet nu i-a mers „mutarea”, întrucât Direcţia Finanţelor Publice Vâlcea a decis zilele trecute să-i execute silit un apartament din blocurile-fantomă din Bujoreni, în contul unor datorii de 2 miliarde lei vechi.

• Remus Grigorescu a rămas prefect de Vâlcea! Cel puţin asta constaţi dacă te uiţi pe site-ul Instituţiei Prefectului....

• Deşi se laudă că are utilaje performante şi muncitori bine pregătiţi, firma Flowtex Tehnology (care execută lucrarea de reabilitare a reţelei de apă în Râmnicu Vâlcea) a primit amenzi de circa 30 milioane lei vechi pentru deteriorarea domeniului public şi nerespectarea prevederilor legale în zona de construire.

• Iluştrii anonimi ai vieţii publice vâlcene certaţi cu profesionalismul şi competenţa – Ştefan Prală, Costi Rădulescu, Ion Matei, Gheorghe Radu, Nicu Spiridon, Cosmin Ghiţă, Cristiana Barbu – vor trebui să dea piept cu rigorile economiei de piaţă, odată cu pierderea funcţiilor de director la instituţiile ce vremelnic le-au condus. Aceşti băieţi şi aceste doamne vor trebui să ştie că partidul nu este o agenţie de plasare a forţei de muncă, iar succesul în viaţă depinde exclusiv de deprinderile şi competenţele profesionale şi nu de numele unei formaţiuni politice sau de al unui „tătuc”!

• Am primit confirmarea de la cititorii noştri. Bogdan Lăstun, director executiv în cadrul Consiliului Judeţean Vâlcea face demersuri să o schimbe pe doamna care este în prezent directoare la Centrul Zătreni, Liliana Cobrescu, dar nu cu sora acestuia, ci cu fina, Arsenie Mihaela, care lucrează şi ea ca asistentă medicală. Domnule Bogdan, lasă-te de prostii! Credem că pe acei oameni i-a pedepsit Dumnezeu destul, nu-i mai pedepsiţi şi dumneavoastră, încercând să puneţi şef de centru o persoană care nu are nici o calitate de conducător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe