Sparle si soparle

miercuri, 23 septembrie 2009

Sparle si soparle

• Mai deunăzi, liderul de la Consiliul Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, anunţa că între el şi liderul CNSLR Frăţia, Constantin Pîrvu, a avut loc o „împăcare istorică”, după o perioadă de îngheţ de peste şase luni. Preşedintele CJ Vâlcea a spus că, după mai multe runde de negocieri cu şeful Casei Sindicatelor, a obţinut avizul pentru construirea Centrului de Informare Turistică lângă Teatrul Anton Pann. Numai că, la fel ca la Radio Erevan, negocierile au fost purtate numai între Constantin Pîrvu şi Carmen Alexandrescu (şefa de la Direcţia de Programe Europene din CJ Vâlcea). Preşedintele CNSLR Frăţia a cedat până la urmă pentru a nu se spune că pune beţe-n roate unui proiect de 15 miliarde lei vechi.

• Oamenii de la firma Delta ACM care lucrau la trotuarul din vecinătatea Winmarkt Mall din Râmnicu Vâlcea i-au lăsat cu gura căscată pe cei care treceau prin zonă: puneau la loc pavelele „marca Sorin Zamfirescu”, după ce cu două zile în urmă le demontaseră!

• Social-democratul Radu Gheorghe, directorul coordonator de la Agenţia de Protecţie a Mediului Vâlcea, a găsit o nouă „oportunitate” să se răzbune pe oamenii din PD-L. Aproape orice iniţiativă sau investiţie majoră a primarului Râmnicului, Mircia Gutău, este automat blocată de fostul primar al oraşului Ocnele Mari. Concret, este vorba despre obiectivul de investiţii „Pod peste Olăneşti, în prelungirea străzii Carol”, unde Radu Gheorghe et. Comp au căzut de acord că este nevoie de... evaluare privind impactul asupra mediului, adică să nu deranjeze cei 5 obleţi ce-şi fac veacul prin râul Olăneşti.

• În urmă cu vreo trei ani, pe când era director la BCR Vâlcea, Horia Neamu a cumpărat, prin intermediul familiei, o suprafaţă importantă de pădure în zona Obârşia Lotrului – Voineasa. Însă surpriză: vânzătorul pădurii a fost Gheorghe Deaconeasa, patronul de la Soficarm SRL, şi fost şef al Ocolului Silvic Voineasa. Vom reveni cu amănunte!

• Vestitul politician vâlcean Anton Miţaru este angajat al SC ACVARIM SA, societate pe la care trece doar când este zi de salariu şi uneori nici atunci. Controversatul personaj este şi administrator al societăţii SC ECOPROTMED SRL, care are obiect principal de activitate: cercetare-dezvoltare în ştiinţe fizice şi naturale. Nu prea înţelegem ce legătură are domnul Miţaru cu acest domeniu de activitate, având în vedere că specializarea sa este cu totul alta: morărit panificaţie şi expert în culisele jocului politic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe