Sparle si soparle

duminică, 20 septembrie 2009

Sparle si soparle

• După lupte crâncene cu autorităţile şi obştile de moşneni din nordul judeţului Vâlcea, Bogdan Tudor, preşedintele Asociaţiei Proprietarilor de Păduri, a decis să se facă băiat cuminte şi să se... însoare. Fostul candidat la Primăria Voineasa din partea liberalilor va organiza în această lună o mare petrecere de nuntă, la care sunt invitaţi cu precădere oameni cu „punga plină” din zona politicului şi a afacerilor cu lemne.

• Mai mulţi râmniceni au reclamat faptul că autocarul firmei Dacos (cu număr de înmatriculare VL 57 KKK) încalcă frecvent regulile de circulaţie. Concret, săptămâna trecută, oamenii care traversau regulamentar pe trecerea de pietoni nesemaforizată de la bariera din Ostroveni au fost nevoiţi să o ia la sănătoasa pentru a nu fi călcaţi de mastodontul pe patru roţi.

• Fostul „mare manager” de la Uzinele Sodice Govora, Florin Bălan, pune în pericol soarta a peste 1.000 de foşti subordonaţi datorită acţiunilor de blocare a conturilor întreprinderii în baza unor hotărâri judecătoreşti discutabile. După ce şi-a demonstrat „calităţile” şi la Agenţia de Protecţie a Mediului, Florin Bălan a fost luat la şuturi de către polonezii de la Ciceh atunci când au venit la USG şi când au văzut proporţiile dezastrului lăsat în urmă de acelaşi Florin Bălan.

• În ultimele zile l-am contactat de mai multe ori pe comisarul şef Eugen Neaţă, pe care l-am rugat să ne detalieze ceea ce s-a întâmpla la concursul pentru ocuparea postului de inspector şef la IPJ Vâlcea. Comisarul şef ne-a trimis elegant la plimbare, spunându-ne că nu doreşte să menţină o stare tensionată în interiorul poliţiei judeţene. „Totul a fost OK la Bucureşti. Nimic ilegal! Îi doresc succes în funcţie domnului Sărdărescu!“ – a fost declaraţia lui Eugen Neaţă.

• Festivalul din acest an „Toamna Merelor” de la Ioneşti nu a reuşit să se ridice la nivelul celor organizate de fostul primar Ion Cătănoiu. Foarte puţini cântăreţi şi foarte puţină lume a ales să iasă şi să se distreze la chemarea lui Constantin Neagoie.
• Firma care executa lucrările de decolmatare a râului Olăneşti, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, a... abandonat investiţia la jumătate şi a decis să-şi ia „jucăriile” şi să plece.

• Şeful IPJ Vâlcea, comisarul şef Nicolae Sărdărescu, îşi doreşte să aibă alături două marionete în postura de inspectori şefi adjuncţi. Una dintre acestea va fi în procent de 90 la sută poliţistul Ion Radu, care lucrează în prezent la Direcţia Generală Anticorupţie – Biroul Vâlcea.

• Unui personaj important din poliţie i se spune „Mârţoaga“ pentru că nu este nici miner, nici poliţist. Mai bine i se punea porecla „Struţocămila“.

• Şeful de la Serviciul Economic din cadrul IPJ Vâlcea va fi schimbat zilele acestea de noul comandant al poliţiei, care i-a sugerat deja „să-şi caute de lucru“.

• Apreciem faptul că societatea Delta ACM a demarat în forţă lucrările în municipiu. Totuşi, nu avem cum să nu remarcăm că unii dintre muncitorii magnatului bucureştean Piripliu lucrează în şlapi şi în pantaloni scurţi, fără nici un fel de echipament specific construcţiilor. ITM Vâlcea ar trebui să se autosesizeze. Camioanele societăţii din capitală sunt parcate pe terenul de lângă baza sportivă „Oltchim“, care aparţine fostului arbitru Ion Crăciunescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe