Buletine făcute la termen

miercuri, 30 septembrie 2009

Buletine făcute la termen

În perioada imediat următoare, vâlcenii care nu au buletine se vor trezi cu unele noi, făcute obligatoriu, cu concursul lucrătorilor de la Serviciul Judeţean de Evidenţă a Persoanelor Vâlcea, cel mai probabil în contextul apropiatelor alegeri prezidenţiale. Din datele instituţiei vâlcene reiese că numărul persoanelor care nu au un astfel de act este în continuă creştere.

La ora actuală, 6.400 de vâlceni nu au carte de identitate. Conducerea Serviciului Judeţean de Evidenţă a Persoanelor Vâlcea a decis astfel să-şi trimită subordonaţii pe teren, pentru a strânge datele necesare. Aceştia vor merge mai ales în localităţile vâlcene unde există un număr ridicat de persoane fără buletin.

În cadrul acestei acţiuni vor fi vizaţi atât cei care nu au avut niciodată un buletin, dar şi cei ale căror acte de identitate sunt expirate. Dintre vâlcenii fără buletin, mai mult de 2.000 sunt minori. Majoritatea motivează lipsa actului de identitate prin banii prea puţini, în condiţiile în care procurarea unui buletin de identitate este de numai 11 lei. (A.V.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe