Sparle si soparle

miercuri, 12 august 2009

Sparle si soparle

• La invitaţia omului de afaceri Nicolae Sofianu (sponsorul evenimentului), poetul Petre Tănăsoaica îşi va (re)lansa la Târgul Lotrilor de la Brezoi din 28 august cartea „O jumătate de lună de miere”. De fapt, ilustraţiile volumului sunt reproduceri după picturi de Angela Tomaselli. Iată ce scria criticul literar Ioana Dinulescu despre acest volum: „Cartea ni-l dezvăluie pe poet în strictă dependenţă confesivă de un/o alter căruia/căreia i se adresează în încercarea de a recupera/retrăi clipe şi ore petrecute împreună într-un topos ficţional”.

• Patronul de la Percom Construct, Mihai Persu, rămâne în continuare afectat de criza imobiliară. Cu toate că de peste şase luni a finalizat un bloc în cartierul Libertăţii, foarte puţine locuinţe au fost vândute. Dacă atunci cerea şi 100.000 euro pe un apartament cu două camere, acum Mihai Persu se mulţumeşte şi cu 56.000 euro.

• Celebrul strateg politic local, Dumitru Cumpănaşu, îşi anunţă intenţia de a reveni în forţă în PSD Vâlcea, la cererea insistentă a mai multor lideri din cadrul acestui partid.

• Mai mulţi chinezi au fost văzuţi zilele trecute prin preajma sediului Partidului Alianţa Socialistă din Vâlcea. Se pare că oamenii veniseră să-i acorde consultanţă patronului Constantin Rotaru, în vederea reînfiinţării Partidului Comunist Român (PCR).

• Editura Petras recidivează şi scoate pe piaţă un nou număr al Ghidului firmelor şi al instituţiilor din judeţul Vâlcea. Proaspăt ieşită de sub tipar, lucrarea dovedeşte lăcomia editorului şef de la Viaţa Vâlcii de a-şi întregi buzunarele pentru a-şi plăti ratele de mii de euro la maşina BMW X6 şi coniacul Hennessy de 400.000 lei vechi suta de grame.

• Tot despre Ghidul firmelor şi al instituţiilor din judeţul Vâlcea, trebuie să spunem că publicaţia conţine reclame la sute de societăţi şi instituţii, de la şcoli generale şi grădiniţe, până la Serviciul de Medicină Legală. Am trăit să o vedem şi pe asta: să faci reclamă pentru... morţii de la Serviciul de Medicină Legală condus de doctorul Florina Ghiţă! Halal disperare, domnule Tănăsoaica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe