Primarul din Frânceşti şi-a snopit soţia în bătaie

miercuri, 12 august 2009

Daniel Nicolaescu vrea dragoste cu de-a sila

Primarul din Frânceşti şi-a snopit soţia în bătaie

Alina Anghelescu

Soţia primarului din Frânceşti, Ionela Nicolaescu, a înaintat zilele acestea acţiunea de divorţ. Primarul Daniel Nicolaescu este acuzat de soţie că a bătut-o şi că o terorizează pe ea şi pe familia ei.

Ionela Nicolaescu: „Am trăit un calvar alături de el!“

Ionela Nicolaescu ne-a declarat: „Noi nu mai trăim împreună de vreo doi ani. O luase razna! Îşi neglija familia şi toţi banii din firmă îi toca la jocurile de noroc. Eu am fost alături de el, l-am ajutat în momentele grele ale vieţii lui, iar el mi-a răspuns cu pumni şi picioare. Nu mai pot şi nu mai vreau să trăiesc alături de el! Am trăit un calvar în aceşti ani de căsnicie. M-am străduit să păstrez aparenţele în Frânceşti, pentru el, pentru funcţia pe care o ocupă. Săptămâni întregi m-a terorizat. M-a urmărit cu maşina prin oraş, m-a ameninţat în fel şi chip.

Îi doresc tot binele din lume, dar eu alături de Daniel Nicolaescu nu mai doresc să trăiesc. Sincer, îmi pare rău că ne expunem problemele în public. Aş fi preferat să ne spălăm rufele în familie. El a ales să mă insulte într-un ziar, să mintă, să spună neadevăruri. Chiar dumneavoastră, ziariştii de la „Ziarul de Vâlcea“ m-aţi sfătuit în urmă cu două săptămâni să nu ne expunem problemele în ziare pentru că vor fi afectaţi copiii noştri, familiile noastre. Aşa a înţeles el că poate să-şi rezolve problemele de familie ducându-se la ziar. Şi iată unde s-a ajuns!“ ne mărturiseşte printre lacrimi, Ionela Nicolaescu, cea care i-a fost alături la bine şi la rău timp de 11 ani primarului PSD din Frânceşti, Daniel Nicolaescu.
Daniel Nicolaescu: „Nu pot să-mi văd fetiţele, am rămas fără bani“
Punctul de vedere al primarului Nicolaescu l-am aflat din publicaţia „Arena Vâlceană“, care i-a acordat în ultimul său număr un spaţiu amplu edilului din Frânceşti: „Îmi este foarte greu. Nu pot să-mi văd fetiţele, am rămas fără bani, trăiesc un adevărat coşmar. Nu înţeleg cum soţia mea m-a putut părăsi pentru acest om, din cauza căruia tatăl ei a murit în 2004. Eu o iert însă şi o aştept acasă. Mi-e dor de fetele mele. Sunt convins că ne putem rezolva problemele până la urmă, dacă ea vine acasă”.

În susţinerea acuzaţiilor sale, Ionela Nicolaescu ne-a prezentat şi un certificat medico-legal, pe care-l redăm şi noi în facsimil, alături de fotografia făcută în sediul redacţiei în urmă cu două săptămâni, atunci când primarul Nicolaescu şi-a descărcat nervos pumnii pe faţa firavei sale soţii. Ionela Nicolaescu a depus mai multe plângeri la Parchet şi la Poliţie împotriva primarului PSD. La fel a procedat şi Daniel Nicolaescu. Este urât când o căsnicie de 11 ani se termină astfel…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe