|luni, septembrie 27, 2021
  • Follow Us!

Fără cârciumă la Teatrul “Anton PannÔÇ£! 

„Ziarul de Vâlcea“ i-a ras o afacere directorului Adrian Roman

Fără cârciumă la Teatrul „Anton Pann“!


Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea:
„Nu fac eu ce vrea directorul teatrului! Poziţia mea e clară: eu nu fac cafenea în teatru!“

Conform unui articol apărut recent în publicaţia locală „Vocea Vâlcii“ directorul Teatrului „Anton Pann“, regizorul Adrian Roman, intenţionează să deschidă în incinta instituţiei culturale o cafenea. De fapt o cârciumă, în care să „se antreneze“ actorii înaintea reprezentaţiilor teatrale.

În acest sens, conducerea teatrului a luat deja legătura cu patronii de la un vestit lanţ de restaurante din Vâlcea, căruia vor să le pună la dispoziţie un spaţiu de câteva sute de metri contra unei chirii modice. Oamenii de la teatru spun că astfel se produce şi un fel de autofinanţare, prin veniturile provenite din chiria respectivă.

Contactat de „Ziarul de Vâlcea“, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea (instituţia care patronează teatrul), Ion Cîlea, ne-a declarat: „Cum să se facă aşa ceva? Nu-i las eu să facă cafenea în teatru, ne facem de râs! Nu fac eu ce vrea directorul teatrului! Poziţia mea e clară: eu nu fac cafenea în teatru! Nu-i las eu să facă şmecherii acolo, indiferent cine doreşte să facă afaceri.“ (N.T.)     

Leave a Response