Editorul Petre Tănăsoaica încalcă cu tupeu regulile rutiere

miercuri, 5 august 2009

Editorul Petre Tănăsoaica încalcă cu tupeu regulile rutiere

Miercuri, 5 august 2009, în jurul orei 15, lucrătorii de la Administraţia Domeniului Public din cadrul Primăriei Râmnicului au prins un „peşte gras” în plasa celor care îşi parchează neregulamentar maşinile: Petre Tănăsoaica, editorul şef de la ziarul Viaţa Vâlcii. Acesta şi-a parcat autoturismul BMW Concept X cu număr de înmatriculare VL 07 NOS între Consiliul Judeţean Vâlcea şi Restaurantul OK, exact sub panoul de oprire interzisă. De la „înălţimea” funcţiei de director de cotidian, se pare că Petre Tănăsoaica crede că i se cuvine totul, iar angajaţii ADP nu vor avea curajul să-i pună vreodată „sabotul” pe roata maşinii.

Pentru că el este editorul şef de la Viaţa Vâlcii, iar un om angajat al primarului Mircia Gutău nu va cuteza să-i blocheze roţile groase de la BMW Concept X6, achiziţionat cu multă trudă şi sudoare cu suma de 100.000 euro. Astfel că omului nostru i s-a părut de prost gust „gluma” celor de la ADP şi a dispus pe un ton răstit să-i elibereze imediat roţile.

Cum nu are niciodată bani în buzunare pentru a-şi „impresiona” prietenii de pahar, Tănăsoaica mai mult ca sigur că a apelat la aroganţa specifică, spunând că-i este peste mână să plătească amenda de 500.000 lei vechi, când prietenii din primărie sau ADP sunt gata oricând să sară în ajutorul său. În plus, i s-a părut o jiginre ca un amărăştean de la ADP cu un salariu de 8 milioane lei vechi să-i atingă lucioasa maşină de 4 miliarde lei vechi. (N.T.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe